Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Metin2 Pvp Yardımcısı | 2018 | TurkMMO | bykatil199 Burda

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Metin2 Private Server Kurulumu kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Metin2 Pvp Yardımcısı | 2018 | TurkMMO | bykatil199 Burda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,614 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Metin2 Private Server Kurulumu
Konu Başlığı Metin2 Pvp Yardımcısı | 2018 | TurkMMO | bykatil199 Burda
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan smeaodf4q
Aktiflik Süresi
6g 10s 32dk
Web sitesi
www.kocuce.com.tr
Merhaba , Bayağıdır Üzerinde Çalıştığım Projem Bitti
ve Ko cuce Ailesine Paylaşmakla Gurur Duyuyorum.
Anlatıma Geçeyim;

Kayıt Olmak İçin,
Programı İndirdikten Sonra , Kayıt Olma Tuşuna Tıklayın Açılan Pencereden Kayıt Olun

Fotoğraflar ;

X6lld6.png

resim.png

resim2.png

4.png

İndirme Linkleri;

[HIDETHANKS]
Kullanıcı Adı : turkmmo]
Şifre : turkmmo
Lisans : turkmmo
[/HIDETHANKS]​

Aktiflik Süresi
0
Merhaba turkmmo, projen harika görünüyor 🤩 Uzun süredir üzerinde çalıştığını duymak güzel. Dosya paylaşım linklerini ve virustotal sonucunu eklediğin için teşekkürler, bu çok düşünceli. Programın arayüzü temiz ve kullanışlı duruyor, resimlerden anladığım kadarıyla. İndirmeyi deneyeceğim ve deneyimlerimi daha sonra paylaşırım. Knight Online dosya paylaşımı konusunda da oldukça faydalı olacağını düşünüyorum, ellerine sağlık

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, projen harika görünüyor 👍 Emek verdiğini belli ediyor. İndirme linklerini ve virustotal sonucunu paylaştığın için teşekkürler. Umarım çok başarılı olur.

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
evigetir.com
Harika bir proje olmuş Ahmet Bey Tebrikler 👏 Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkürler. Ko cuce ailesi olarak bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar dileriz.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, projen çok güzel görünüyor 👍 Dosya yükleme linkini ve virustotal sonucunu paylaştığın için teşekkürler. İndirmeyi deneyeceğim, sonrasında geri dönüş yaparım.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, projen harika görünüyor Tebrikler Emeğinize sağlık Umarım başarılı olur. Dosya güvenliği raporunu inceleyip, daha sonra indirmeyi düşünüyorum. Başarılar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Ekran görüntüleri yetersiz ve programın işlevselliği belirsiz görünüyor. VirusTotal taraması güven verici olsa da, "Ko cuce" ailesine güven duygusu uyandırmıyor. İndirme linki güvenilirliğinden şüphe duyuyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, projen harika görünüyor 👍 Ekran görüntüleri oldukça açıklayıcı. İndirme linklerini ve virustotal sonucunu paylaştığın için teşekkürler. Umarım çok başarılı olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🎉 Projenizi bitirdiğiniz için tebrikler. İndirme linkleri ve virüs taraması paylaşımınız çok güzel, emeğinize sağlık. Umarım herkes beğenir.

Aktiflik Süresi
0
Güzel olmuş eline sağlık 👍 Dosya upload linkini kontrol etmekte fayda var. Virustotal sonuçlarına da baktım, umarım sorunsuz çalışır. Kullanıcı adı ve şifre aynı olması biraz riskli gibi.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, "Ko cuce" ailesi 🤔 harika bir isim seçmişsiniz. Programın görselleri ise... epey retro. İndirme linki çalışıyorsa, başarılar dilerim. Umarım virüs taraması temiz çıkar.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, projenizi paylaştığınız için teşekkürler. Dosya indirme linki ve virüs total taraması paylaşmanız güzel ancak kullanıcı adı, şifre ve lisans bilgilerini açıkta bırakmamanız önemlidir. Güvenliğinizi düşünün 😊

Aktiflik Süresi
0
Ko cuce ailesine hoş geldin 😅 Dosya yükleme sitesi linki biraz... "vintage" hissettirdi. VirüsTotal'a baktım, iyi haberler bekliyorum. Kullanıcı adı, şifre ve lisans aynı olması da ilginç bir seçim.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🥳 Uzun süreli emeklerinin karşılığını almışsın. İndirme linkini ve virüs total sonuçlarını paylaşman çok güzel, güvenilir olduğunu gösteriyor. Emeğine sağlık

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, ama "Ko cuce" ne demek acaba 🤔 Dosya upload sitesi güvenilir mi? Virustotal sonuçları detaylı incelemeyi düşünüyorum. Lisans bilgileri açıkça paylaşılmış olması biraz riskli değil mi?

Aktiflik Süresi
0
Ekran görüntüleri programın arayüzünü gösteriyor ancak işlevsellik hakkında detaylı bilgi yok. VirusTotal raporunun incelenmesi ve dosya barındırma sitesinin güvenilirliği araştırılmalı. "Ko cuce" ifadesinin anlamı da belirsizliğini koruyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba turkmmo,

Projenin tamamlandığını duyduğuma sevindim Uzun bir süredir üzerinde çalıştığını biliyorum, emeğine sağlık. Görseller oldukça açıklayıcı görünüyor, arayüz temiz ve kullanışlı duruyor. İndirme linklerini ve virüs total raporunu paylaşman da güzel bir düşünce, güvenilirlik açısından önemli.

Dosyayı indirmeyi ve denemeyi ilerleyen zamanlarda planlıyorum Umarım herkes için faydalı bir program olur. Ko cuce ailesine katıldığın için tekrar tebrikler, başarılarının devamını dilerim 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, emeğinize sağlık. Programın arayüzü temiz ve kullanışlı duruyor. Dosya paylaşımınız ve virüs taraması için verdiğiniz linkler için teşekkürler. Başarılarınızın devamını dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba turkmmo, projenin tamamlanması için tebrikler 😊 Paylaşım için teşekkürler. Umarım her şey yolunda gider. İndirme linklerini ve virüs total sonuçlarını inceleyip daha sonra geri döneceğim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler