Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HomekO LegendsEmpire.Net ▌NEW WORLD 'BOREAS' ▌V.1299 HOMEKO SERVER ▌OFFİCİAL : 05 ŞUBAT CUMA 21:00

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde LegendsEmpire tarafından oluşturulan LegendsEmpire.Net ▌NEW WORLD 'BOREAS' ▌V.1299 HOMEKO SERVER ▌OFFİCİAL : 05 ŞUBAT CUMA 21:00 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,461 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı LegendsEmpire.Net ▌NEW WORLD 'BOREAS' ▌V.1299 HOMEKO SERVER ▌OFFİCİAL : 05 ŞUBAT CUMA 21:00
Konbuyu başlatan LegendsEmpire
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LegendsEmpire

LegendsEmpire

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
27
351M3k.png







e0jy2U.jpg





TÜRKİYENİN EN İYİ V.1299
iK2SNy.png


Merhaba Arkadaşlar Ben MuratBey

Bildiğiniz üzere v12xx & v24xx version birçok serverda GameMaster ve Yayıncı olarak çalıştım. Sizlerin yoğun istekleri üzerine herşeyiyle tamamen bana ait olan LEGENDSEMPİRE.NET 1299 Homeko Serverini Hayata geçirmeye karar verdim. Umarım hep birlikte bolca eğlenip güzel vakit geçireceğimiz bir serüven olur. Tüm Homeko severleri ve KoCuce ailesini bekliyorum, Sevgilerle.




L42vLz.png



LegendsEmpire.Net V.1299 Server

Yeni Sunucu 'BOREAS'


OFFİCİAL AÇILIŞ : 05 ŞUBAT CUMA 21:00

tK5A1c.jpg


BAŞLANGIÇ 83 LVL SKİLLER AÇIKTIR.
+8 İTEM +1 TAKI SON

CZ ARKASI BF CANAVARLARINDA +5 UNİQ SİLAH VE +0 TAKI KASABİLİRSİNİZ.
ONLİNE KAL GEM KAZAN SİSTEMİ VE BAHÇE FARMINDA GEM KASABİLECEKSİNİZ.
TÜM EVENTLER AKTİF BDW,LUNAR,JURAİD,LASTMAN,DEATHMATCH,ARDREAM,HOLYLAND GİBİ.

TL ÖDÜLLÜ CSW - VS TURNUVALARI


VE DAHA FAZLASI İÇİN HEMEN ARAMIZA KATIL.

s2Tc8e.png

hWOPdQ.png

1G7hlY.png

1Q66bg.png

YIqShG.png



L42vLz.png


(ÖRNEK SERVER İNİ)


[Server]
Count=1
IP0=login.LegendsEmpire.Net

[Version]
Files=1299

[IncludeExe]
Last=1299





E2zjO8.png


L42vLz.png


BAŞLANGIÇ İTEMLERİ ;

2PYpPq.png



L42vLz.png


ArdreamWar Event

Ardreamwar event'e moradon townda bulunan event manager adlı npcden giriş yapabileceksiniz bu event süreleri sabitlendikten sonra gün içersinde 1 kez aktif edilecek.Ardreamwar event aktif edildiği zaman RonarkLand (CZ) bölgesinde bulunan herkes moradon'a atılacaktır.Ardreamwar event'da sizleri ne bekliyor olacak onlardan bahsedelim Collection Race Event coğunuz cr eventini bilir ardreamda daha aktif olacağına inanıyoruz czye göre map olarak biraz daha küçük olduğu için. Kill Quest ör; Sizden ardreamwar eventinde 200 kil kesmenizi isteyeceğiz her 200 kil kestediğinizde sizlere içersinde hem pus hemde ulasılması zor uniq itemleri barındıran random chest gelecek. Ardreamwar event'ında Emc/Lfc deki bulunan bazı boslar olacaktır ör; (Atilla).Ardream war event'ında towna damageleri kapattık yani olası bir town kapatma olasılığı olamaz karşı ırk sizin towna giripte size damage atamaz ve ek olarak guard towarların damageleride oldukça yüksek büyük ihtimal ile tek atacaktır.


agy7pQ.jpg


L42vLz.png


Ronark Land Random Bowl Bos Drop

Cz bowlda bulunan bosların droplarını güncelledik örnek cz bowlda Bach saatini tutupta cıkmasını bekleyen partyler oluyor bunun yerine ek olarak bir sistem getirdik. Cz bowlda bulunan tüm bosların içersinde random drop ekledik. Yani herhangi bir bostan en değerli itemi cıkarabileceksiniz. Rol,Rom,Roc,Eme,Pe,Sse,Giga,SS ve Hammerlar vs. gibi yani bowlda bulunan tüm bos droplarını tek kod haline getirdik. Ör; Bach Rol atıyor ek olarak bir adet rastgele drop kodu ekledik o rolun yanında giga vs. gibi bowl bos droplarını atabilir ihtimal %5 dir. Chaos boslarında %20. Bunu yapma sebebimiz başta bowlun canlı olabilmesi ve her bosun eş değer görebilmesidir.


Qy4j0y.jpg


L42vLz.png



New Deathmatch Event

Deathmatch eventınada bir eklenti yapmadan olmaz dedik çünkü deathmatch eventda int priest sürekli bp olup int olmaktan veya int priestin deathmatch eventında iş görmemesinden şikayetciydiler yeni başlayan kişiler içinde deathmatch eventında adam kesebilmek oldukça zordu ve magelerin sürekli teklenilmesi isede olay Artık deathmatch eventında herkes eşit herkesde 1000 Hp bulunmakta ve herkese verilen 3 adet skil bu skiller Basic skiller bölümünde bulunmakta 1. [Deathmatch] Nowa bu skil normal mage nowa alanı ve fr efecti şeklinde bu skil bir kaç dakikada dönmekte ve attığınız zaman herkese eşit damage vurmakta (350 damage) atmaktadır. 2. [Deathmatch] Fire Spear bu skil 4 dakika süre ile dönmekte ve (1000 damage) atmaktadır yani tek atıyorsunuz ve dönmesi için 4 dakika beklemek zorundasınız. 3. [Deathmatch] Blade bu skil normal spike efectinde damagesi (100) dür. Ek olarak R skilide 50 vurmaktadır yani bu mapta herkes aynı skili kullanıyor aynı damageyi atıyor ve aynı hpye sahiptir. Map güncellendi.


0r43ZY.jpg


L42vLz.png


Random Chest

Border defanse war , Collection Race gibi özel eventların ödülleri artık stabil halde idi ve onu güncellemiz gerektiğini düşündük sadece np yerine onun yanında extra ilgi çekici bir drop ekledik Random Chest bu random chest normal kutu kırdığınız npcden kırılacak ve dropları Hem pus itemi hemde bulunması zor olan uniq silahları atacaktır. Pus itemlerinden bir kaç örnek verelim 100 kc,350 kc , Name change scroll, Duration, Hera ve ibex crisis pot şeklindedir. Artık bu itemleri sadece tl yani kc ile değilde eventdanda sahip olabilir veya pazara koyulduğunda alabileceksiniz. Uniq zor droplar +5 Hell Breaker +5 Dark Vane +5 Dread shield tarzındadır hem ideal itemler atmamakta bunun yanında Silver bar Sherion gibi çok değerli olmayan normal itemleride atmaktadır.

YVjoyk.jpg



L42vLz.png


Oyun İçi Aktif Job Ve Ncs İşlemi

Rahat bir şekilde job değişimini yapabilmeniz için sürekli oyundan cıkmanıza gerek yok. Moradona eklediğimiz bu npc sayesinde artık oyun içersinde ncs ve job değişiminizi oyundan cıkmadan yapabileceksiniz. Paneldeki uyarı yazısını okumayan bazı kişiler içinde getirmiş olduk bu sistemi çünkü bu şekilde iteminizi istemiyerek yanlıslık ile heba etmeyeceksiniz. Npcye job değişimi yapmanız gerektiği zaman üstünüzde item var ise yapamazsınız hera var ise yapamazsınız. Npc tarafından uyarılırsınız ve bu şekilde herhangi bir iteminizi hem kaybetmessiniz hemde rahat bir şekilde oyun içersinde aktif jobunuzu değiştirebilirsiniz.

Irk Değişim İşlemi Panel Adresimiz Üzerinden Ücretsiz Yapabilirsiniz.



Qy4j5j.jpg


L42vLz.png


Ücretsiz Kanat Değiştirme

Moradon bölgesinde bulunan bu npcden pustan aldığınız kanat ınızın şeklini ücretsiz bir şekilde değiştirebileceksiniz.

l40AGg.jpg


L42vLz.png



uZR5Nm.png

Vn7exv.png

ESIQwp.png

KvBTsN.png
MVNGyP.png
6xkYaR.png

dA4VY8.png




Wo6j3Q.png

GGpjM3.png


RGbjzn.png


NG9j0L.png


YVjoZE.png


- - - - - -
 
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
+++---yyzzhhe tarzı Yorum Yazanlar Ko cuce Yönetimi Tarafından Ban Atılacaktır

Konuyu görüntüleyenler