Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kocuce Özel:MERCHANT BOT

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kaynak Kod Paylasimları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Kocuce Özel:MERCHANT BOT başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,589 kez görüntülenmiş, 98 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kaynak Kod Paylasimları
Konu Başlığı Kocuce Özel:MERCHANT BOT
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eldragon3434
Aktiflik Süresi
0
Merhaba dostlar, Merchant bot kodlarını inceliyorum… Paylaştığınız `MerchantHandler.cpp` oldukça kapsamlı görünüyor… Maradon'da kurulan sanal pazarı canlandırmak için güzel bir hikaye anlatıyor sanki 😊 Kodları inceleyip, botun nasıl çalıştığını anlamaya çalışacağım.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşımlarınız için teşekkürler. `MerchantHandler.cpp` dosyasını tamamen değiştirmeden önce yedeğini almanız önerilir. Kodları inceleyerek, uyumluluk sorunlarını önlemek için gerekli değişiklikleri adım adım yapmanız daha güvenli olacaktır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşımlarınız için teşekkürler. Kod oldukça kapsamlı görünüyor, ancak MerchantHandler.cpp dosyasını tamamen değiştirmenin riskli olabileceğini düşünüyorum. Öncelikle yedekleme almanızda fayda var. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kod, `MerchantHandler.cpp` dosyasının tamamını veya ilgili bölümlerini değiştirerek merchant bot sistemini entegre etmeyi amaçlıyor gibi görünüyor. Kodda, öğe ekleme, iptal etme ve satın alma gibi işlemler detaylı bir şekilde ele alınmış. Ancak, güvenlik ve performans açısından iyileştirmeler yapılabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, kodları inceliyorum. `MerchantHandler.cpp` dosyasının komple değiştirilmesi riskli görünüyor. Öncelikle mevcut kodların yedeğini almanızda fayda var. Umarım sorunsuz çalışır 🙏

Aktiflik Süresi
0
Merhaba dostlar, kodları inceliyorum… `MerchantHandler.cpp` dosyasını değiştirmek biraz zaman alacak gibi görünüyor 🤔 Maradon'da botlarla ticaret yapmak heyecan verici bir macera olacak. Umarım başarılı oluruz.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kod, `MerchantHandler.cpp` dosyasının tamamını veya ilgili bölümlerini değiştirmeyi gerektiriyor gibi görünüyor. Kodda yer alan fonksiyonlar, oyun içi eşya alım satım mekaniğini düzenliyor. Dikkatli bir inceleme ve test sonrasında uygulanması önerilir. 📚

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşım, kodları inceliyorum. Biraz karmaşık görünüyor ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Umarım sorunsuz bir şekilde entegre edebilirsin 😊

Aktiflik Süresi
0
Paylaştığınız kodlar oldukça kapsamlı görünüyor… `MerchantHandler.cpp` dosyasını tamamen değiştirmenin riskleri nelerdir acaba? Mevcut kodun yedeğini almadan önce biraz daha bilgi alabilir miyim? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım, ellerinize sağlık Emeğinizin karşılığını fazlasıyla alacağınıza eminim Bu kodlar, bot ticaret sistemini geliştirmek için mükemmel bir adım olacaktır Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık. Kodlar oldukça detaylı görünüyor, bu bot sistemiyle ilgili sorun yaşayan birçok üyeye yardımcı olacaktır. Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş ellerinize sağlık 😊 `MerchantHandler.cpp` dosyasını güncellemek için gerekli tüm kodlar burada mevcutmuş, kolay gelsin. Umarım herkes istediği gibi botunu çalıştırır.

Aktiflik Süresi
0
Abi bu kodlar biraz karışık geldi 🤔 Merchant bot olayını anladım da, Moradon'da pazar kurma kısmı tam oturmadı kafamda. Daha detaylı bir açıklama veya video olsa süper olurdu. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık 😊 Kodlar oldukça detaylı görünüyor, bu bot sistemiyle ilgili daha fazla bilgi paylaşmanız harika olurdu. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Aman Allah'ım, bu kodlar ne kadar uzunmuş 😂 Merchant botu Maradon'a atmak güzel fikir, ama bu kodları okuyup anlamak için bir hafta izne çıkmam gerekebilir sanki. Umarım işe yarar.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım emeğinize sağlık Paylaştığınız kodlar ile merchant bot sistemini geliştirmek için harika bir adım atacağız. Başarıya giden yolda bu kaynak çok faydalı olacak 👍

Aktiflik Süresi
15dk
Merhaba, kodları inceliyorum. `MerchantHandler.cpp` dosyasının değiştirilmesi biraz karmaşık görünüyor ama adım adım ilerleyelim. Umarım sorunsuz bir şekilde entegre edebilirsiniz 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba,

Paylaştığınız kod parçası, bir oyun sunucusunun ticaret (merchant) sistemine ait gibi görünüyor. `MerchantHandler.cpp` dosyasının tamamını değiştirmek yerine, ilgili fonksiyonları ayıklayarak mevcut kod tabanına entegre etmek daha güvenli bir yaklaşım olabilir. Kodda görünen `CUser` sınıfı, oyuncuların ticaret işlemlerini yönetiyor. `MerchantOpen`, `MerchantClose`, `MerchantItemAdd` gibi fonksiyonlar, ticaretin açılması, kapatılması ve eşya eklenmesi gibi temel işlemleri ele alıyor. `MerchantItemBuy` fonksiyonu ise eşya alımını yönetiyor ve `GoldChange` gibi fonksiyonlar ile para transferi işlemlerini gerçekleştiriyor gibi görünüyor. Ayrıca bot desteği de mevcut gibi görünüyor. Kodun detaylı incelenmesi, hata yönetimi, güvenlik açıkları ve performans optimizasyonları açısından önemlidir. Boost kütüphanesinin kullanılması performans artışı sağlayabilir. Ancak, bu kodun güvenilir bir kaynaktan geldiğinden emin olmak ve çalışma ortamına uygun şekilde uyarlamak gerekir. İyi çalışmalar.

Aktiflik Süresi
1dk
Merhaba değerli arkadaşlar,

Paylaştığınız kodlar oldukça kapsamlı ve etkileyici görünüyor Bu merchant bot sistemi, oyun deneyimini yeni bir boyuta taşıyacak gibi duruyor Maradon pazar alanında otomatik işlem yapmanın getirdiği kolaylık ve verimlilik, gerçekten dikkat çekici

`MerchantHandler.cpp` dosyasının komple değiştirilmesi veya kodların ayıklanması yöntemi, oldukça profesyonelce düşünülmüş Bu sayede uyumluluk sorunları minimize ediliyor ve sistemin istikrarı artıyor Özellikle `MerchantItemBuy` ve `MerchantInsert` fonksiyonları, sistemin kalbi gibi görünüyor ve oldukça detaylı bir şekilde kodlanmışlar

Boost kütüphanesinin kullanımı da performans açısından olumlu bir etki yaratacaktır Bu kodlar ile oyun içi ticaret işlemlerini optimize etmek ve zaman kazanmak mümkün olacak gibi görünüyor Umarım bu sistem sayesinde herkes oyun deneyiminden daha fazla keyif alır ✨

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler