Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Free Accounts

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Free Accounts başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,424 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Free Accounts
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adresi: Ybtos.com
Site Konusu: Free accounts - Ybtos

Çeşitli platformlar için ücretsiz üyelikler arıyorsanız hoş geldiniz. Oyun oynamak, günümüzde çok sayıda kişi tarafından başvurulan bir eylemdir. Oyunlar çok sayıda farklı konuya yönelik olarak oyun geliştiricileri tarafından üretilerek piyasaya sunulmaktadır. Bazı oyunlar ücretsiz olsa da bazı oyunlar ücretli olabilmekte ve ücretli üyeliklere sahip olan oyuncular daha fazla avantaj elde edebilmektedir. Örneğin bu oyunlardan bir tanesi Roblox oyunudur ve ücretli üyeliklere yazılarak ulaşılabilir.

Ücretli Siteler İçin Ücretsiz Üyelikler

Ücretli olan siteler için bazı siteler aracılığıyla ücretsiz üyelik elde etmek mümkündür. Bir örnek vermek gerekirse chegg, Amerikan eğitim teknoloji şirketi olarak bilinmektedir. Bu sitede yani chegg.com ‘da ders kitabı kiralanabilir. Ders verilebilir. Ders alınabilir. konusunda ise bu site içerisinde çeşitli avantajlar elde etmek isteyen kişiler arayış içerisinde olmaktadır.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler