Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Faydalı Web Siteleri

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Faydalı Web Siteleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,389 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Faydalı Web Siteleri
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Yararlı web siteleri nelerdir? Yararlı internet siteleri üzerinden insanlar farklı konulara yönelik bilgi sahibi olabilmektedir. Günümüzde içeriği oldukça geniş, her geçen gün gelişmeye devam eden binlerce farklı site bulunmaktadır. Bugün, sizler için bu sitelerden bazılarını önermek isteriz.

1-) Wikipedia: Wikipedia içeriği son derece geniş bir sitedir. Özellikle eğitim ile ilgili, belirli bir konuya yönelik olarak bilgi sahibi olmak isteyen kişiler bu site aracılığıyla çok sayıda konuya erişim sağlayabilir.

2-) Sahibinden: Sahibinden sitesi aracılığıyla 2. el araç piyasasına yönelik bilgi sahibi olunabilmektedir.

3-) R10.net: R10.net, internet üzerinden aktif olarak para kazanma konusunda tercih edilebilecek ve ayrıca webmaster bilgi paylaşım platformu olan bir sitedir.

4-) Ehor: Ehor yani bir site olmasına rağmen sürekli olarak gelişmektedir. Bu siteye aracılığıyla kolay bir şekilde ulaşılabilir.

5-) Canlidoviz: Canlı döviz sitesi ile güncel dolar, altın gibi kurlara kolay bir şekilde ulaşarak piyasaya yönelik bilgi sahibi olabilirsiniz. Ehor sitesi de er geçen gün gelişmekte olan bir sitedir. Ayrıca gibi faydalı yazıları da kisiselbilgi.com 'da okuyabilirsiniz.

Bu gibi aktif olarak tercih edilebilecek çok sayıda farklı site bulunmaktadır. Alt kısımda da faydalı bir yazı vardır.

 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler