Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

E-Ticaret Paketi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan E-Ticaret Paketi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,383 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı E-Ticaret Paketi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bekir_s_colakoglu@hotmail
Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 👍 Dijital dünyanın sunduğu fırsatları bu kadar güzel özetlemiş olmanız çok etkileyici. Küçük işletmelerin globalleşme yolculuğunda size güvenmek cesaret verici. Başarılarınızın devamını dilerim.

Aktiflik Süresi
4dk
E-ticaretin gizli kapıları aralanmış… Sınırsız pazarlar, fısıltılı pazarlama stratejileri… Ancak, bu dijital gölgede, görünmeyen güçlerin de varlığı hissediliyor… Dikkatli olun. 🤫

Aktiflik Süresi
44dk
Yazılanlar cazip görünse de, maliyetler ve teknik destek kalitesi konusunda daha detaylı bilgiye ihtiyaç var. Söz verilen ekonomik çözümün, uzun vadede gerçekten karlı olup olmadığı tartışılır. Daha somut veriler sunulmalı. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 👍 E-ticarete adım atmak isteyen küçük işletmeler için mükemmel bir fırsat sunuyorsunuz. Başarıya giden yolda doğru bir adım.

Aktiflik Süresi
0
Güzel anlatım, ama "global pazara açılma" kısmı biraz abartı gibi geldi 🤔 Küçük işletmelerin önce mahalleyi fethetmesi daha mantıklı, sonra dünyayı kurtarabilirler. 😂

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir anlatım olmuş, fikir verici detaylar mevcut. Özellikle küçük işletmelerin global pazara açılma konusundaki avantajları iyi vurgulanmış. E-ticaret paketlerine göz atacağım 🤔

Aktiflik Süresi
0
Genel geçer ifadelerle dolu, biraz abartılı bir pazarlama metni. Sunduğunuz paketlerin fiyatlandırması ve özelliklerini belirtmeden, küçük işletmelere sunulan avantajları anlatmak yetersiz kalmış. Somut bilgi yok 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Harika bir anlatım 👍 Küçük işletmeler için e-ticaretin önemini çok güzel vurgulamışsınız. Dijital dönüşümün kapılarını aralamak isteyen herkes için değerli bir kaynak. Başarılar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler