Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Donuk Pasta - Pastanbul.com.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet kategorisinde ispaniolle tarafından oluşturulan Donuk Pasta - Pastanbul.com.tr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,025 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet
Konu Başlığı Donuk Pasta - Pastanbul.com.tr
Konbuyu başlatan ispaniolle
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ispaniolle

ispaniolle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eyl 2021
Mesajlar
282
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Site:

Donuk Pasta

Donuk pastalar, belirlenen koşullar sağlandıktan sonra saklanmalıdır. Dondurulmuş pastaları saklarken -18 derecede soğutucuda eğer hemen tüketilmeyecekse ambalajı açılmadan 1 sene boyunca rahatlıkla saklanabilir. Alındıktan sonra en fazla 25-30 dakika içinde dondurucuya konulması gerekir. Tüketileceği zaman +4 derecede 3-4 saat içinde çözünmesi beklenmelidir. Alındıktan hemen sonra tüketilecekse soğutucuya konmadan yine +4 derecede 10-15 dakika çözünmesi beklenerek tüketilebilir. Sağlıklı ve hijyenik ortamda kendi imalathanemizde konusunda uzman ve deneyimli pasta şeflerimizin ürettiği donuk pastaları en lezzetli ve sağlıklı halleriyle güven içinde tüketebilirsiniz.

Neden Donuk Pasta Tercih Edilmelidir?

• Yiyecekler -18 derecede dondurulduğu sürece maya, bakteri, küf gibi çeşitli mikroorganizmaların üremesini engeller.
• Ancak -18 derecede dondurulan ürünler, çözüldükten sonra muhakkak kısa sürede tüketilmelidir.
• Dondurulmuş ürünün tazeliği ve sağlanan uygun şartlar sayesinde besinlerin vitamin değeri, rengi ve tadı korunmuş olur.

Dondurulmuş ürünler denince birçok kişinin aklına sağlıksız, güvensiz ürünler gelmektedir. Ancak bu ürünlerin içinde hiçbir katkı maddesi yoktur ve en güvenli besinlerdir. Hücre zarı çatlatılmadan yapılan dondurma işlemi sayesinde ürünler besin değerini kaybetmeden kalırlar.

Pastanbul olarak her zaman ürünlerimizi en sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretmek için gerekli koşulları sağlamakta ve müşterilerimize en doğal lezzetleri sunmaya çalışmaktayız. Donuk pasta imalatımızda her zaman müşteri memnuniyetini gözeterek en güzel tatları istedikleri zaman yeme imkanını sunmaktayız.

Tüm pasta çeşitlerimizde el emeği ve göz nuru yanında lezzetli, tıpkı anne eli değmiş gibi çocuklarımızın da rahatlıkla ve güvenli şekilde yemesine uygun şekilde üretimini gerçekleştirmekteyiz.

Her geçen gün daha fazla büyüyen toptan pasta sektöründe dondurulmuş pasta üretimi sayesinde, tadının damağınızda kalacağı pastalardan istediğiniz her zaman tatmak için donuk pasta çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz. İsterseniz düğün pastanız isterseniz misafirlerinize sunacağınız eşsiz lezzetlerde pastalardan tadabilirsiniz. Donuk pastaları, çocuklarınıza gözünüz arkada kalmadan gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz.
Donuk Pasta Herkese Hitap Ediyor

Sadece küçüklerin değil büyüklerin de severek yediği yaş pastalar, doğum günü pastaları için artık yetiştiremedim, yapamadım, istediğim gibi olmadı gibi dertlenmelere gerek kalmadı. Günümüz pastacılık sektörü bir adım atarak dondurulmuş pasta üretimi ile hemen herkesin damak zevkine hitap eden pratik pasta üretimini hayata geçirmiştir. Böylece özlediğiniz, yemekten zevk aldığınız pastaları istediğiniz her zaman yeme imkanını bulabilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler