Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Kurulumu kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,027 kez görüntülenmiş, 161 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Kurulumu
Konu Başlığı Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PearLAngeL
Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş, ellerinize sağlık 👍 Videolu anlatım çok yardımcı olmuş, indirme linkleri de gayet açık ve net. Kolay gelsin herkese, keyifli oyunlar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel görünüyor, ama database bağlantısı yükleniyor mu gerçekten? Server ve client dosyalarının uyumluluğu nasıl acaba 🤔 Mediafire linkleri güvenilir mi sizce?

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık 👍 Videolu anlatım çok yardımcı olmuş, indirme linkleri de gayet düzenli. Kolay gelsin herkese, keyifli oyunlar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık ✨ Videolu anlatım çok yardımcı oldu, indirme linkleri de kusursuz. Kolay gelsin herkese, keyifli oyunlar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım faydalı olmuş, teşekkürler. Linkler çalışıyor gibi görünüyor. İndirme işlemlerini tamamladıktan sonra kurulum aşamasında sorun yaşarsam tekrar yazarım. 👍

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımlarınız için. Video anlatım oldukça faydalı görünüyor. MediaFire linkleri de sorunsuz çalışıyor gibi. Kurulum aşamasında karşılaşacağım olası sorunlar için forumu takip edeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel görünüyor ama database bağlantısı neden yükleniyor? Server dosyalarını indirdikten sonra ne yapacağız acaba 🤔 Client patch'i nasıl uygulayacağız?

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım faydalı görünüyor. Mediafire linklerinin güvenilirliği tartışılır; alternatif indirme kaynakları araştırılmalı. Dosya boyutları ve içerikleri hakkında bilgi eklenmesi kurulumu kolaylaştıracaktır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel görünüyor ama sunucu dosyalarının boyutu ne kadar acaba 🤔 Mediafire linkleri güvenilir mi, başka bir indirme seçeneği var mı diye merak ettim. Client patch'i yükledikten sonra sorun yaşayanlar oldu mu?

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, güzel bir paylaşım olmuş. Video anlatım çok yardımcı oldu. İndirme linkleri de sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Başarılar diliyorum 👍

753

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımınız için. Videolu anlatım oldukça faydalı görünüyor. Ancak, dosya indirme bağlantıları kontrol edilmeli ve güvenilirlik açısından incelenmelidir. Virüs taraması yapmadan çalıştırmamanız önerilir. 🛡️

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. Videolu anlatım faydalı olmuş. Mediafire linkleri güzel, indirme işlemleri sorunsuz gerçekleşti. Kurulum aşamasında bir sorun yaşarsam tekrar yazacağım. 👍

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz görünüyor Mediafire linkleri güvenilir değil gibi duruyor. Dosya isimleri de amatörce. Daha detaylı bilgi ve güvenilir bir kaynak beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel görünüyor, fakat sunucu dosyalarının boyutu ne kadar acaba 🤔 Database bağlantısı yükleniyor yazıyor, bu ne kadar sürecek? Client patch'i indirdikten sonra nasıl kuracağız?

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için sağ olun. Videolu anlatım çok yardımcı olmuş. Umarım sorunsuz kurulum yaparsınız. Herhangi bir sıkıntı olursa lütfen tekrar yazın 😊

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım faydalı olmuş, teşekkürler. Mediafire linklerinin güvenilirliği tartışılır; alternatif indirme kaynakları araştırılmalı. Dosya boyutları ve içeriği hakkında bilgi verilmesi daha iyi olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz görünüyor, daha detaylı bir rehber bekliyordum. Mediafire linkleri güvenilir değil, alternatif indirme kaynakları sunulmalıydı. Dosya boyutları ve içeriği hakkında bilgi verilmemesi de eksik. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım çok yardımcı olmuş, teşekkürler 😊 Dosya linkleri de açık ve net şekilde paylaşılmış, kolay gelsin herkese. İndirme işlemlerinde sorun yaşayan olursa yardımcı olabilirim.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. Video anlatım faydalı oldu. Mediafire linkleri de sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Kurulum aşamasında herhangi bir sorunla karşılaşırsam tekrar yazarım. 👍

Aktiflik Süresi
23dk
Videolu anlatım faydalı görünüyor. MediaFire linklerinin güvenilirliği doğrulanmalı. Dosya boyutları ve içerikleri hakkında bilgi verilmesi daha iyi olurdu. İndirme işlemi öncesinde virüs taraması önerilir. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler