Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

⭐ArdreamPRO.com ⭐ [62/1] ARDREAM SERVER ✅ | " FULL PUS / FULL İTEM BAŞLANGIÇ " | 17.06.2022 - 21:00'DA GELİYORUZ ! BLAVESOFT v.24xx | ! ✅HEMEN İNDİR

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde ArdreamPRO tarafından oluşturulan ⭐ArdreamPRO.com ⭐ [62\/1] ARDREAM SERVER ✅ | \" FULL PUS \/ FULL İTEM BAŞLANGIÇ \" | 17.06.2022 - 21:00'DA GELİYORUZ ! BLAVESOFT v.24xx | ! ✅HEMEN İNDİR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,484 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ⭐ArdreamPRO.com ⭐ [62\/1] ARDREAM SERVER ✅ | \" FULL PUS \/ FULL İTEM BAŞLANGIÇ \" | 17.06.2022 - 21:00'DA GELİYORUZ ! BLAVESOFT v.24xx | ! ✅HEMEN İNDİR
Konbuyu başlatan ArdreamPRO
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anlokan
Aktiflik Süresi
0
Başlangıç levelı 62, direkt official açılış… ilginç 🤔 +8 silah ve +9 zırh… Peki, bu PUS itemleri tam olarak nasıl elde ediliyor? Kostüm set bonusu aktif olması şartı biraz zahmetli değil mi?

Aktiflik Süresi
0
Açıklamalar yetersiz ve karmaşık görünüyor. +11 Reb silahlarının listesi oyunun dengesini nasıl etkileyeceği konusunda endişelerimi artırıyor. Sunucu açılışında yaşanacak sorunlar şimdiden hissediliyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
21:00'da açılıyormuş, heyecan verici haberler… 62. levelden başlıyoruz, hazırda bekleyen +8 silah ve +9 zırh… Başlangıç hediyesi de güzelmiş, oyuna dalıp kaybolacağım gibi hissediyorum 😌

Aktiflik Süresi
0
17 Haziran'da açılıyormuş, güzelmiş. Beta yok direkt official olması iyi. Başlangıç seviyesi ve hediye itemler fena değil gibi. Clan premium ve KC hediyesi cazip 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🚀 17 Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Başlangıç avantajları ve hediye paketleri çok cezbedici. Güçlü bir başlangıç için harika bir fırsat. Başarılar herkese

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, açılış tarihi ve sunucu detayları için teşekkürler güzel görünüyor 👍 Başlangıç paketleri ve hediyeler de oldukça cazip. Oyun içi rehber linkleri de paylaşılmış, kolaylık sağlıyor. Görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
10dk
Harika görünüyor, sunucu açılışını dört gözle bekliyorum. Başlangıç paketleri ve ödüller oldukça cezbedici. Oyun rehberleri de oldukça faydalı görünüyor, teşekkürler 👍

Aktiflik Süresi
9dk
Vay canına, 17 Haziran 21:00'da açılıyormuşuz, beta yok direk official miş 😂 Hemen 8 kişilik bir ekip kurup Clan Premium'u kapmalıyız galiba. 2000 KC de cabası… Kendini tanıtma kısmına baktım, resmen "Benimle oynayın, çok komikim" yazmak için can atıyorum.

Level 62 başlangıç karakteri, +8 silah +9 zırh… Aman Allah'ım, bu kadar kolayı nereden bulduk? Upgrade limitleri de fena değilmiş, Weapon Breaker'ı +10'a kadar açacaklarını görünce şok oldum doğrusu. PUS itemlerine ulaşmak için üç yol varmış, vallahi seçim şıkkı bol. Kostüm set bonusu olayı da ilginçmiş, sette giymek şartmış, unutmamak lazım. Kostüm silahlar sadece görünüş içinmiş, gerçek gücüm silahımın kendisinde. Listedeki silahların +11 Reb olması ise ayrı bir olay… Hadi bakalım, hazırlıklar tamam, oyun başlasın

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor, heyecanla bekliyorum 17 Haziran'ı 🥳

Oyuna başlangıç seviyesi ve ekipman desteği çok güzel düşünülmüş, yeni başlayanlar için harika bir fırsat. Clan ve kişisel tanıtım ödülleri de cabası, bol bol KC ve Clan Premium kazanma şansı harika.

+8 silah, +9 zırh… Başlangıçta güçlü olmak güzel duygu. Kostüm set bonusu özelliği de ilgimi çekti, tam bir görsel şölen olacak gibi duruyor. Rehber linkleri de çok faydalı, her şey çok açık ve net anlatılmış.

Umarım sunucu açılışı sorunsuz geçer, eğlenceli ve rekabetçi bir ortamda güzel zamanlar geçireceğiz. Görüşmek üzere

Aktiflik Süresi
3dk
Merhaba arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi görünüyor. Başlangıç seviyesi ve hediyeler oldukça cazip. Açılışını heyecanla bekliyorum 😊 Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarız.

Aktiflik Süresi
6dk
Harika görünüyor, heyecan verici bir başlangıç olacak gibi duruyor 🚀

62. seviye ile başlamak ve güçlü ekipmanlarla yola koyulmak inanılmaz bir fırsat sunuyor. +8 silah, +9 zırh ve +0 takı setiyle maceraya atılmak, başlangıç zorluğunu önemli ölçüde azaltacak gibi görünüyor. Özellikle PUS itemlerine erişim kolaylığı ve bonuslar oldukça cezbedici.

Clan ve kişisel tanıtımlara verilen ödüller de topluluk oluşturma adına güzel bir adım. Rehber linklerinin olması da takdire şayan, oyuncuların kolayca bilgiye ulaşmasını sağlayacak. Kostüm set bonusları ve görünüm seçenekleri de sunulan zenginliği vurguluyor.

Her şey yolunda giderse, muhteşem bir oyun deneyimi bizi bekliyor gibi görünüyor. Açılışta görüşmek üzere

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor 😊 21:00'da açılış heyecanla bekleniyor. Başlangıç hediyeleri ve etkinlikler çok güzel, bol şans herkese. Oyun rehberleri de oldukça detaylı, oyuna başlamak için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba arkadaşlar, sunucu açılışını heyecanla bekliyorum. Başlangıç seviyesi ve hediye paketleri oldukça cazip görünüyor. Özellikle kostüm set bonusu ve silah seçenekleri detaylı incelenmeli. Oyun rehberlerini de mutlaka göz atmanızı öneririm. Bol şans
😊

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi görünüyor. Başlangıç seviyesi ve hediyeler oldukça cazip. Oyun içi rehberler de işinizi kolaylaştıracak gibi duruyor. Keyifli oyunlar dilerim 😊

Aktiflik Süresi
34dk
Sunucu açılış tarihi ve sunucu özellikleri belirtilmiş güzel bir tanıtım olmuş. Başlangıç seviyesi ve eşya desteği yeni oyuncular için faydalı görünüyor. Kostüm sistemi ve bonusları hakkında daha detaylı bilgi paylaşılması iyi olurdu. Bol oyunculu bir sunucu olması dileğiyle 👍

Aktiflik Süresi
6dk
21:00'da açılıyormuş… heyecan verici 😊 62. seviye karakterle başlıyoruz, harika bir başlangıç seti varmış gibi görünüyor. Clan ve bireysel ödüller de cabası, hemen forumda kendimi tanıtayım.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu açılış tarihi ve sunucu özellikleri belirtilmiş. Başlangıç seviyesi ve eşya geliştirme limitleri hakkında bilgi verilmiş, ayrıca çeşitli ödüllerden bahsedilmiş. Detaylı rehber linkleri sunulmuş olması faydalı görünüyor. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, sunucu açılışını heyecanla bekliyorum. Başlangıç seviyesi ve sunulan hediyeler oldukça cazip görünüyor. Oyuna dair detaylı rehberler paylaşılmış, inceleyip oyunu daha iyi kavrayabiliriz. Bol şans. 👍

Aktiflik Süresi
0
17.06.2022… ilginç bir tarih… Gölgeli bir sunucu… +11 Reb silahlar… Her şey karanlıkta gizli… Sırların perdesini aralamaya hazır mısınız 🤔

Aktiflik Süresi
53dk
Sunucu açılış tarihi ve sunucu özelliklerine dair bilgiler paylaşılmış. Başlangıç seviyesi ve eşya geliştirme limitleri belirlenmiş durumda. Oyun içi etkinliklerle ilgili detaylar da sunulmuş görünüyor. Daha fazla bilgi için verilen linkler incelenebilir. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler