Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anahtar Teslim Tadilat

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Anahtar Teslim Tadilat başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,335 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Anahtar Teslim Tadilat
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adı: Aglo Mimarlık
Site Adresi: Aglo.com.tr
Site Konusu: İstanbul mimarlık ofisi
Açıklama:

Anahtar teslim banyo tadilatı konusunda arayış içerisindeyseniz hoş geldiniz. Evinizin en fazla kullanılan ortak alanları arasında yer alan mutfak ve banyolar yer almaktadır. Sık kullanılmasından dolayı dezavantajları da bulunmaktadır. Sık sık kimyasallara maruz kalması, suyla temasın yoğun olmasından dolayı rutubet oluşumu banyoların ve mutfakların belirli aralıklarla yenilenmesini, tadilat yapılmasını, kaçınılmaz hale getirmektedir.

Mutfak Tadilatı

Ev içerisinde banyo ve yaptırmak oldukça yorucu ve stresli olabilir. Ancak AGLO Mimarlık ile çalışmak stres yerine keyif verecektir. Her aşamada sizlere bilgilendiren, ne istediğinizi önemseyen ve istekleriniz doğrultusunda mutfak ve banyonuzu güzelleştiren deneyimli ekipler tarafından avantaj sağlamaktadır.


179-besiktas-mimarlik-ofisi.jpg



Anahtar Teslim Banyo Tadilatında Nelere Dikkat Edilmelidir?

yaptırmadan önce her aşamayı değerlendirerek netleştirmeniz gerekir. Anahtar teslim tadilat aracılığıyla banyonuzu daha güzel bir görünüme kavuşturmak mümkün. Bu konuda dikkate alınması gereken bazı hususlar şu şekildedir;

Doğru planlama: Banyoda nelerin eklenip nelerin değişeceği tespit edilmelidir. İlk önce bunların belirlenmesi, maliyetlerin hesaplanması için gereklidir. Böylece bütçenizi aşmadan, planlı bir şekilde yenileme gerçekleştirebilirsiniz.

Malzemelerin seçimi: Zemin ve duvarlar için ne tür malzemeler gereklidir. Yapıştırıcılar, zemin gereçleri, su geçirgenliği ve yalıtım gibi malzemelerin kalitesi araştırılarak temin edilmesi gerekir. Aynı zamanda maliyetlerde ortaya çıkmaktadır.

[align=justify]Mobilya değişimi: Banyo mobilyası değişecek mi, duvar boyanacak mı, tamamen değişim olacak mı? Bu tarz soruların yanıtlanması gerekir. [/align]

Farklı duş sistemleri: Var olan duş sistemleri mi kullanılmalı yoksa yeni bir duş başlığı mı olacak.

AGLO Mimarlık hem banyo hem de mutfak tadilatlarınızı uygun fiyatlara gerçekleştirmektedir. Hemen iletişime geçmek için (0212) 965 22 23 telefon numarasını arayabilirsiniz. AGLO Mimarlık sizlere işlemlerinizi gerçekleştirecektir.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler