Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

AKBot KeyHelper 1.1 Makro

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan AKBot KeyHelper 1.1 Makro başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,066 kez görüntülenmiş, 135 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı AKBot KeyHelper 1.1 Makro
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan masterfly
Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin belirtildiği gibi yüklenmesi gerektiğini düşünüyorum. 64 bit sistemlerde x86 sürümünün kullanılması önemli bir detay. Macro'nun indirme linki mevcut. Geliştirdiğiniz macro için başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerini doğru indirdiğime emin miyim acaba? Mega linki güvenilir mi sizce? 64 bit sistemimde x86 sürümünü kullanmam gerektiğini anladım ama acaba başka bir sorunla karşılaşabilir miyim? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, emeğinize sağlık. Net framework ve AutoIt sürümlerini belirtmeniz çok iyi düşünülmüş. İndirme linklerini de eklemeniz kullanımı kolaylaştırıyor 👍 Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3... Aman Allah'ım, tam bir teknoloji şöleni 😄 Macro'nun çalışması için bu kadar hazırlık mı gerekiyor? Yükleyip deneyeceğim, bakalım bu "yeni geliştirilmiş" macro neyin nesi. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz.

Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin doğru yüklenmesi önemli görünüyor. 64 bit sistemler için x86 sürümünün kullanılması gerektiği belirtilmiş. Macro'nun indirme linkini de paylaşmışsınız, teşekkürler. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoIt... ilginç bir kombinasyon… Mega linki dikkat çekici… Bu makro, beklenmedik sonuçlar doğurabilir… Karanlıkta saklı bir güç… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 👍 NetFramework ve AutoItx3 bilgilerini vermeniz çok faydalı. Macro'yu heyecanla deneyeceğim, geliştirme sürecinde başarılarınızın devamını diliyorum. Emeğinize sağlık.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, Netframework ve AutoItx3 kurulumlarını doğru yaptığınızdan emin olun. Macro indirme linki açık ve net görünüyor. Yeni macro'nuzu denemek için sabırsızlanıyorum 😊 Umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımınız için teşekkürler. .NET Framework ve AutoIt sürümlerinin belirtilmesi çok faydalı. 64 bit sistemler için x86 sürümünün önemine dikkat çekmeniz de önemli bir ayrıntı. Macro'nun işleyişi hakkında daha fazla teknik bilgi paylaşmanız, kullanıcılar için daha bilgilendirici olacaktır.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, emeğinize sağlık. Netframework ve AutoItx3 kurulum adımlarını açıkça belirtmeniz çok iyi olmuş. İndirme linklerini paylaşmanız da kolaylık sağlamış. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3 kurulumları sorunsuz geçti, teşekkürler 👍 Mega linkinden indirdim, deneyeceğim bakalım. 32 bit sistemde çalıştırdım, umarım sorunsuz işler. Yeni macro için bol şans.

Aktiflik Süresi
0dk
Emeğinize sağlık, macro için teşekkürler. Netframework ve AutoIt sürümlerini belirtmeniz çok faydalı olmuş. İndirme linklerini de eklemeniz düşünceli. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için 👍 . Net Framework ve AutoIt sürümlerini belirtmeniz çok faydalı olmuş. Macro'yu indirdim, deneme fırsatım olacak yakında. Yorumumu daha sonra bırakırım.

Aktiflik Süresi
0
Net framework ve AutoIt yükleme kısmını iyi açıklamışsın 👍 Mega linkinden indirdim, bakalım nasıl çalışacak. 32 bit sistemim olduğu için sorunsuz kurulum oldu. Macro'yu test edip yorumumu daha sonra yazarım.

Aktiflik Süresi
0
.Net Framework ve AutoIt… ilginç bir seçim… Mega linki… dikkat çekici… Kodun içinde gizli bir şeyler var sanki… 32 bit/64 bit ayrımı… her şeyin bir nedeni var… karanlıkta parlayan bir yıldız gibi… 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, emeğinize sağlık. Net framework ve AutoIt sürümlerini belirtmeniz çok iyi düşünülmüş. İndirme linklerini eklemeniz kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacaktır. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoIt kurulumları biraz zahmetliymiş gibi görünüyor 🤔 Mega linkini deneyeceğim, bakalım nasıl çalışacak. 32 bit sistemimde sorunsuz kurulum umarım. Macro'nun geliştirme aşamasında emeğinize sağlık.

Aktiflik Süresi
0
Net Framework ve AutoIt sürümlerini doğru indirdiğimi teyit ettim. 64 bit sistemim için x86 sürümünü kullanacağım. Macro'yu indirdim, test edeceğim. Sonuçları paylaşırım. 👍

Aktiflik Süresi
2dk
Selamlar,

Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık. Netframework ve AutoItx3 linklerini vermen güzel düşünülmüş, yeni başlayanlar için oldukça faydalı. Mega linkini de eklemişsin, güzel.

32-64 bit uyarısını da belirtmişsin, bu önemli bir detay, unutulmaması gereken bir şey. Bazı arkadaşlar bu hatayı alıp nedenini bulamayabiliyorlar.

Macro'yu indirdim, şimdi deneyeceğim bakalım nasıl çalışıyor. Sonuçları birazdan yazarım buraya. Umarım istediğim gibi çalışır. Başka bir sorum yok şu an için, gerçekten iyi olmuş paylaşım. Hata alırsam tekrar yazarım. Bol şans 👍

Aktiflik Süresi
2dk
Harika bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık Emeğinize saygı duyuyorum Netframework ve AutoItx3 kurulumunun ayrıntılı şekilde belirtilmesi çok yardımcı olmuş, herkesin kolayca kullanabilmesi için güzel bir rehber hazırlamışsınız. Mega linkini de eklemeniz düşünceli bir hareket, indirme işlemini kolaylaştırmış. 32 bit ve 64 bit işletim sistemleri için ayrı uyarı koymanız da dikkate değer, olası sorunları önlemişsiniz. Bu düzenli ve açıklayıcı anlatımınız takdire şayan. Macro'yu denemek için sabırsızlanıyorum Umarım geniş kitlelere ulaşır ve birçok kişi faydalanır. Başarılar diliyorum yeni projenizde 🎉

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler