www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

3D Baskı ve 3D Tarama Firması

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan 3D Baskı ve 3D Tarama Firması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,361 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı 3D Baskı ve 3D Tarama Firması
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 8m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Site Adresi: Fibilo.com
Site Konusu: 3D Baskı - 3D Yazıcı - 3D Tarama vb hizmetler

3d baskı 3d tarama gibi hizmetlerden yararlanmak adına hoş geldiniz. Dünyanın 3D teknolojisini takip eden ve ülkemizde 3D teknolojisinin yaygınlaşmasını sağlayan Fibilo firması, müşterilerine üstün hizmet sağlamaktadır. Kişisel olarak ya da iş alanlarınız için ürünlerinizin 3D baskısını veya 3D taramasını yapmak istiyorsanız, kaliteli yapısıyla Fibilo firmasını tercih edebilirsiniz. Fibilo firmasının müşterilerinden gelen ve sizlerin de merak edeceğini düşündüğümüz bazı soruları cevaplandırdık.

fibilo-logo.png


3d baskı ve 3d tarama firması

3d baskı 3d tarama firması arıyorsanız fibilo.com iyi bir tercih olacaktır. Öncelikle hassasiyetle ve titizlikle hazırlanan 3D baskılarınız için olabilecek en kısa sürede kargoya verildiğini söyleyebiliriz. Yaklaşık 1 ve 3 gün içerisinde siparişlerinizin kargoya verilmesi tamamlanır.

3D baskılarınız için çok büyük fiyat tutumunun olmadığı fakat sipariş verilmesi için 30 TL tutarın olması gerektiğini de söylemeliyiz. Ayrıca 150 TL ve üzeri tutan siparişlerde ise kargo ücreti alınmamaktadır.

3D baskılarınızın fiyatlarının belirlenmesinde de baskılarınızın büyüklüğüne, materyal özelliğine, renk seçimine ve de şekline bakılır.

3D baskılarınızın, 3D taramalarda hazırlanması için Fibilo firmasına göndermeden önce stl, obj, ply, wrl ve w_t şeklindeki 3D dosyalarını kullanabilirsiniz.

Baskılarınızı Fibilo firmasına gönderirken, toplu olarak sıkıştırabildiğiniz rar ve zip formatlarını kullanabilirsiniz.

Tüm bu hizmetlerden yararlanmak ve 3D baskılarınızın 3D taramalarında hazırlanmasını istiyorsanız, Fibilo firmasının web sitesinden kolaylıkla doldurabileceğiniz 3D Baskı formu ile tutacak fiyatı öğrenebilirsiniz. Fibilo firmasında çalışan iletişim personelleri sizlere çok kısa bir süre içerisinde fiyat teklifini sunacaktır.
 
Üst