Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1534 Orjinal Server Files - Kiralık // Satılık

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde abcan tarafından oluşturulan 1534 Orjinal Server Files - Kiralık \/\/ Satılık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,237 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 1534 Orjinal Server Files - Kiralık \/\/ Satılık
Konbuyu başlatan abcan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan abcan

abcan

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Eyl 2022
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Puanları
1
1534 Server files satışlarımızda anti-hile sistemi, mob, skill gibi server tarafına bağlı hiç bir yapıda arıza yoktur, satın alan kişi/lerin veri tabanını istedikleri gibi düzenlemesi gerekmektedir.
Örnek olarak bağlantıdan oyunu indirip test edebilirsiniz. Server özellikleri veri tabanının isteğinize göre değişebileceğinden eklenilmemiştir. Oynayarak görmeniz daha sağlıklı olacaktır. Dosyalarımız 1534 Orjinal dosyalar olup kısmi alanda PUS UI-Hook vb. gibi orjinali değiştirmeyecek şekilde güncellemeler olmuştur. Automatic loot, Clan Premium, Clan bank, JR Join buton, Bdw join buton mevcuttur. Server aktifliği görünmesi adına web panel geçici olarak eklenmiştir ve tamamen temsilidir.
İnceleme sonrasında herhangi bir destek almak isterseniz 0850 850 10 46 whatsapp numaramızdan soru sorabilirsiniz, +90 harici telefon numaralarına hiçbir alanda destek verilmemektedir.





4205082657
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
+++---yyzzhhe tarzı Yorum Yazanlar Ko cuce Yönetimi Tarafından Ban Atılacaktır

Konuyu görüntüleyenler