Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Otoparklar İçin Teknolojik Sistemler

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Otoparklar İçin Teknolojik Sistemler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,414 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Otoparklar İçin Teknolojik Sistemler
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Otoparklar için teknolojik sistemler mi arıyorsunuz? Biletli otopark sistemi - bilet verme makinası ihtiyaçlarınız için hoş geldiniz. Büyük şehirlerde nüfusun artması, binaların sıklaşması, araç sayısında var olan inanılmaz artışlar her an her yerde park bulamama sorununu ortaya çıkartmış durumda. Kişilere kolay bir şekilde araçlarını park etmek için gerekli ortamı sunmak isteyen kişiler ise, otopark işletmesi açmak isteyebiliyor. Bu durum beraberinde çok sayıda teknolojik sisteme ihtiyaç duyulmasına sebebiyet veriyor. Ve bu sistemlerden bir tanesi de olarak biliniyor.

cropped-logo-1.png


Biletli Otopark Sistemi ve Bilet Verme Makinası

Otopark işletmek isteyen kişilerin yükünü büyük ölçüde kaldıran biletli otopark sistemi ve bilet verme makinası, yetkisiz araç girişlerinin önüne geçiyor. Bu sayede otoparkınızı çok daha güvenli bir şekilde yönetebiliyorsunuz. Ayrıca otoparklar için olmazsa olmaz teknolojik sistemler içerisinde yer alan de yani cozumarge.com.tr güvencesi ile temin edilebilir.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler