www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Metin2 Nedir>>Kocuce>>Ko cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Metin2 Genel kategorisinde Admin tarafından oluşturulan Metin2 Nedir>>Kocuce>>Ko cuce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,569 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Metin2 Genel
Konu Başlığı Metin2 Nedir>>Kocuce>>Ko cuce
Konbuyu başlatan Admin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ByErotica

Admin

Admin
Yönetici
Site Yetkilisi
Normal Üye
KNIGHT ONLINE DESIGNER
The XtremE
Grafiker
Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
883
Tepkime puanı
298
Online Süresi
5d 9h 11m
Puanları
63
Ofline
Metin2 Nedir?

Metin2, çok oyunculu online bir istemci oyunudur. Metin2 ilk olarak 2003 yılında Kore ve Çin'de yayınlanmıştır. 2005 yılının mart ayında Ymir Entertainment şirketi tarafından satın alınmış, bir yıl sonra Gameforge tarafından satın alınarak 17 dilde hizmet vermeye başlamıştır.

metin2-nedir-002.jpg


2009 yılında hesap çalma şikayetleri çok fazla artmaya başlayınca Gameforge, hesap çalanların hukuk karşısında cezalandırılacağını duyurarak hesap çalmaların azda olsa önüne geçmeyi başarmıştır. Metin2, piyasaya sürülme tarihinden yıllar geçmesine rağmen hala birçok kişi tarafından oynanan nadir oyunlardan birisidir.

Metin2, üç büyük imparatorluğun savaşını anlatan bir uzakdoğu hikayesidir. Oyunda her oyuncu bir karaktere sahiptir. Oyuncuların amacı ise savaşarak kendini geliştirmektir.

metin2-nasil-oynanir-001.jpg


Metin2 Nasıl Oynanır?

Metin2'yi
oynamaya başlamak için ilk önce sitesine girip kayıt olmanız gerekmektedir. Siteye kayıt olduktan sonra oyuna giriş yaparak imparatorluk seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Bunlar, Jinno Shinsoo, Chunjo ve Jinno'dur. Her imparatorluğun bir amacı vardır. Bu yüzden hangi imparatorluğu seçtiğiniz çok önemlidir. Oyunda seviyenizi yükseltmek için bazı bölgeler vardır.

metin2-nasil-oynanir-003.jpg


Bu bölgelerdeki şeyleri kesebilmek için eşyalarınızı geliştirmeniz gerekmektedir. Elinizde bulunan eşyaları Demirci'ye giderek geliştirebilirsiniz. Eşyalar en fazla +9'a kadar yükseltilmektedir. Düşük seviye eşyalar +6'ya kadar sadece para karşılığında basılabilir. Sonrasında sizden değişik eşyalar istemeye başlar. Yüksek seviyeli eşyalar ise +4'e kadar basılabilir.

Oyunun temel amacı elinizde bulunan eşyaların seviyesini, karakterin seviyesini, statüleri ve becerileri yükseltmektir. Asıl size zevk veren ise emeğinizle yapmış olduğunuz kılıçları ve eşyaları kullanıp karşı oyuncu ile savaşmaktır.
 

ByErotica

BOZKURT
Normal Üye
Katılım
16 Ağu 2019
Mesajlar
312
Tepkime puanı
1,663
Online Süresi
1h 11m
Puanları
93
Ofline
kısa ve güzel anlatım.
 
Üst