www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

000000 Röpartaj Kocuce,Ko cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ko Cuce Hakkında kategorisinde Admin tarafından oluşturulan 000000 Röpartaj Kocuce,Ko cuce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,767 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ko Cuce Hakkında
Konu Başlığı 000000 Röpartaj Kocuce,Ko cuce
Konbuyu başlatan Admin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Admin

Admin

Admin
Yönetici
Site Yetkilisi
Normal Üye
KNIGHT ONLINE DESIGNER
The XtremE
Grafiker
Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
883
Tepkime puanı
298
Online Süresi
5d 9h 11m
Puanları
63
Ofline
Herkese selamlar ben eski bir Knight Online oyuncusuyum. Fire Drake öncesinde başlamıştım ve 4-5 yıl kadar oynadım. Bırakalı da bir o kadar oluyor. Oynadığımız zamanlarda hergün bıkmadan zeronun videolarını izlerdik ve birçok oyuncu gibi benim de hayran olduğum bir oyuncuydu. Knight Online a Beramusta başladığım ve Areste oynamadığım için onunla hiç konuşma fırsatım olmamıştı. Ocak ayında eskileri yad etmek için bir videosunu izledim. Daha sonra da aklıma eski hayalimi gerçekleştirme fikri geldi
smile.gif
Zero ile yapılan bir röportajı okumuştum ama doğruluğundan emin olamamıştım. Onu yabancı bir forum sitesinde buldum. Birkaç soru sorabilir miyim diye mesaj attım ve olumlu yanıt alınca aklıma ilk gelen soruları sordum. Lakin ne şanssızlıktır ki diğer gün siteye erişim yoktu. Uzun süre de site kapalı kaldı. Bugün aklıma geldi ve sitenin açılmış olduğunu gördüm. Cevaplarım da gelmiş
smile.gif
Merak edenler ile paylaşmak istedim.

Kocuce

Dostum Knight Online oynarken benim kahramanımdın. Fire Drake öncesinde oynadım ve bildiğin gibi KO o zamanlar harikaydı. Videolarını günde 50 defa izliyorduk
smile.gif
Knight Online ı 5 yıl önce bıraktım ama hala ara sıra videolarını izlerim
smile.gif
Bahsettiğim gibi birkaç sorum var umarım cevaplarsın.

İlk olarak, ismin nedir? Bazı insanlar isminin Cyrus olduğunu söylüyor. Bu doğru mu? Yaşını ve nereli olduğunu merak ediyorum. Belki mesleğin veya hobilerin her neyse. Biraz KO hakkında konuşalım
smile.gif


Bildiğin gibi tüm zamanların en iyi KO oyuncususun. Birçok insan videolarını izledi ve sana hayranlık duydu. Peki sen KO oynadığında ne hissediyordun?

0000000 ismini nasıl seçtin ve KO'dan önce bu nicki hiç kullandın mı?

Favorim diyebileceğin assassin, warrior, priest ve mage?

Hangi vs senin için zor ve güzeldi?

KO'ı ne zaman ve neden bıraktın?

Bıraktıktan sonra hiç oynadın mı? Nerede oynadın?

Karakterini ne yaptın? Sattın mı başka bir şey mi?

Başka herhangi bir videon var mı? Mesela bir videonda Chitin Shield ile 3 warriorla vs atıyordun. Ama o video nerede şimdi bilmiyorum.

Hepsi bu
smile.gif
Teşekkürler dostum seni seviyoruz.


Merhaba dostum. Elimden geldiğince her şeyi cevaplayacağım.

Evet ismim Cyrus. Yarı İranlı yarı İngilizim yani ismim de İranlı ismi.

Şuan 31 yaşındayım. KO'a başladığımda belki 22-23 yaşındaydım. Eh uzun zaman oldu.

Hobiler, birçok enstürman çalıyorum, bir müzisyen ve mühendis olarak çalıştım. Ayrıca ciddi olarak halter sporu ile ilgileniyorum.

Nicki rasgele seçtim. Charı sadece arkadaşlarıma nasıl oynandığını göstermek için açtım ve butona bastım. Daha önce bu nicki kullanmadım. İngiltere'de iyi bilinen bir counterstrike oyuncusuydum ama kim olduğumu söylemeyeceğim.

Ne mi hissediyordum? 2006'ya kadar eğlenceli bir oyundu. Sadece arkadaşlarımla oynamak ve olabileceğim en iyi oyuncu olmak istedim.

Favorim izlediklerim mi beraber oynadıklarım mı? Warrior için Eric'in oynadığı F9devil. Assassin - Aresdeki Cardinal/Rescue911. Priest, bilmiyorum muhtemelen Festo. Mage 1UP veya Prisoner.

Zor demek zor çünkü bazı oyuncuların sadece iyi itemları vardı bazılarının da yetenekleri. Hitmachine zordu, kazandım ama kazanmak için %110luk bir çaba sarfettim. Lordos'un +9 shard'ı olduğunda biraz zordu. En zor vs baştan sona bütün itemlarını daha iyi dizdikten sonra oldu. Ama yetenekli değildi.

Sanırım 2007 başlarında bıraktım, charımı sattım. Bıraktım çünkü birçok arkadaşım bırakmıştı. 2 defa hacklendim ve her defasında GM'lerin yardımına ihiyaç duymaktan bıkmıştım. Ama asıl olarak topluluğun bana olan muamelesi beni bıktırmıştı. Bana tapanlar veya nefret edenler vardı. Mektuplarım (letters) hep spamlandı, pm mi blockladım ve insanlar czdeki her yerde beni takip ettiler. Bu yüzden oyun oynayamadım ve keyif alamadım.

2011 veya 2012de c-west de meerkat clanında sadece eğlence için 3 yada 4 ay oynadım. Karakterim SirZero'ydu, ortalama itemları vardı ama çoğu oyuncuyu 1v1de almak için yeterince iyiydi. Yetenek seviyesini karşılaştırdığımda c-west eski ares e göre çok düşüktü.

Evet charı Ikarus'a sattım. Charın ismini değiştirdi. O zamandan beri chara ne oldu bilmiyorum, adamla irtibat kurmadım.

Aynı senin bahsettiğin gibi birkaç küçük klibim var. Ayrıca meerkat clan için 2 video yaptım. Biri klavyede nasıl combo yaptığım diğeri de asas oynarken videolu anlatım. İkisi de özel.

İyi eğlenceler.
 
Üst