www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

HomekO 1299 Version - Orta Dereceli Zor - Soacs Güvenlik - BDW - JR - DM Birçok Özellik HE2PVP

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde he2pvp tarafından oluşturulan 1299 Version - Orta Dereceli Zor - Soacs Güvenlik - BDW - JR - DM Birçok Özellik HE2PVP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,437 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 1299 Version - Orta Dereceli Zor - Soacs Güvenlik - BDW - JR - DM Birçok Özellik HE2PVP
Konbuyu başlatan he2pvp
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ByErotica

he2pvp

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
21 Mar 2020
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Yaş
34
Ofline







Serverımız şuan BETA olarak açıktır, giriş yaparak oynamaya başlayabilirsiniz, kendi aramızda şuan vakit harcıyoruz, sizleride bekleriz. Çok yakında official olarak hizmet vereceğiz!

---------------------------------------------------------------------------------------
Full Client : ftp://185.85.191.22/he2p/he2homekoclient.rar

Doğru Hatasız Kasmayan Client : ftp://185.85.191.22/he2p/he2homekoclient.rar

Web Adres:www.he2pvp.com (oto üyelik)

Patche ile giriş için : ko.yapayreklam.com veya adres: he2pvp.com


Önsöz..


Öncelikle yazımı okuyan herkese merhaba, rutinimizde reklam ve yazılım şirketi olarak " Yapayreklam.com adı altında hizmet vermekteyiz, ülkemizde son günlerde rastlanan corona virüs salgını sebebiyle home ofis çalışma kararı almak zorunda kaldık, bu süre zarfında elde ettiğimiz zaman ve bizler gibi vakitlerini öldürmek isteyen arkadaşlar olur düşüncesiyle server kurmaya karar verdik, öncelikle sizlere kendini 8 katlı holding gibi gösteren diğer server sahipleri ve kendince kuruluşların birçoğu evlerinin odalarında bu işleri normal bir birey gibi ilerletmektedir, server oluşturmak zor bir meziyet değil isteyen herkes evindeki pc üzerinden veya özel kuruluşlardan vps kiralayarak kurabilir, bizlerde şuan müsait sunucularımızda sizlere yer vermek istedik, vakit ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.


**Server Hakkında Sık Sorulan Sorular..


*Server Version?


1299 Version


*Server Güvenliği?


Soacs 2020 Version


*Exp ve Lwl durumu?


80 lwl başlangıç, 80 - 83 lwl exp kasmalı şeklinde.


*Başlangıç İtemi?


Hesabı oluşturduğunuzda üzerinizde bir takım itemler ve görev takılarınız yer almaktadır.


*İtem Nasıl elde edilir? (item kasmak?)


İtem kasmanız için Cz(colonyzone - ronarkland) haritasına geçiş yapmanız önerimizdir, her iki ırklarından cz arkalarında BF canavarları bulunmaktadır, bu canavarların canları ve atakları düşürülmüştür, sloth, greed vb canavarlardan, GEM ve FRAGMENT toplayarak itemlerinizi dizebilirsiniz. Gem ve Fragmentlerden birçok uniqe item, shel, gold bar ve benzeri itemler mevcuttur.

Monster Stone görevi mevcuttur, monster stonedan old takı elde edebilirsiniz.


*Kırmızı Kutu, Yeşil Kutu, Mavi Kutu ve He2Cheast ?


He2Cheast Cz arkasında yer alan, roma ve paris isimli yaratıklardan çıkmaktadır, içerisinden birçok uniqe item drobu alabilirsiniz, mavi ve yeşil kutu JR, kırmızı kutu bdw den elde edebilirsiniz.


*Shell Armor nasıl elde edilir?


Shell armorları elde etmek için troll çeşitleri, paramun, brahment, golem gibi canavarlardan +5 olarak elde edebilirsiniz.


*70 Quest İtemi Nasıl alınır?


Alışık olduğunuz estlant ve cz görevlerini kaldırdık! 70 Quest lerin almak için cz (colonyZone - Ronarkland) haritasına geçiş yaparak, bowl girişinizin sağ tarafında bulunan ağaçlardan çıkan taşları Maradon Townda ki NPC ye verip Quest iteminizi +5 olarak alabilirsiniz. Quest taşları pazara koyulmaktadır. Bunun ticaretini yapabilirsiniz.


*İtem Basma Oranları (Upgrade) ?


itemler +5 olarak çıkmaktadır, +5 ' e kadar %100, "+6 % 70" , "+7 %25", "+8 %5" tir. İlerleyen süreçlerde +9 item upgrade aktif olacaktır, tahmini oran %1.

Takılar için +1 %80 , +2 %70.


*Old Takılar?


3 Adet old takıyı, maradonda anvil in solunda yer alan npc'den normal hale getirebilirsiniz. Old takılar gem, fragment ve he2cheat ten çıkmaktadır.


*KROWAZ ve UTC itemleri?


Bu tarz profesyonel itemler için gerekli slot ve görev npclerini oluşturduk, herşey hazır ancak yeteri kadar user ve ilerleyişi aştığımız süre zarfında bu görevleride aktif edeceğiz.


*Para Kasmak?


Para kasmak için bus biriktirebilir veya cz de gold bar görevini yapabilirsiniz, 500 adet taş toplayıp 1 gb ödülünü alabilirsiniz, blessed (bus) kağıtlarını skeleton knight ve treant(ağaçlardan) elde edebilirsiniz.
 

ByErotica

BOZKURT
Normal Üye
Katılım
16 Ağu 2019
Mesajlar
312
Tepkime puanı
1,663
Online Süresi
1h 11m
Puanları
93
Ofline
Güzel konu. Başarılar.
 
Üst