Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch USko Item Icons PNG

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan USko Item Icons PNG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,203 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı USko Item Icons PNG
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ugurknight
Aktiflik Süresi
0
Yandex disk linki güvenilir değil gibi görünüyor. Resim kalitesi de düşük olabilir, önceden belirtmekte fayda var. Daha net görseller beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex disk linki güvenilir değil gibi görünüyor. Dosya içeriği hakkında daha fazla bilgi vermeniz, veya başka bir paylaşım yöntemi kullanmanız daha iyi olurdu. Bu şekilde daha güvenli olurdu. 🤨

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk'ten indirme linki mi? Aman Allah'ım, bu ikonlar acaba o kadar da değerli mi? 🤔 Bakalım neler varmış içinde... belki gizli bir süper güç açığa çıkarır.

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linki paylaşımınız için teşekkürler. Dosyanın boyutu ve içeriği hakkında daha fazla bilgi vermeniz faydalı olurdu. İndirme işlemini gerçekleştireceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Yandex Disk linki kullanışlı görünüyor. Görsellerin oyun geliştirme veya benzeri projelerde kullanılabilmesi için uygun formatta ve çözünürlükte olduğundan emin olmak önemlidir. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini kullanarak dosyayı indirmeyi deneyebilirsiniz. İndirme işlemi sorunsuz gerçekleşmezse, farklı bir tarayıcı veya indirme yöneticisi kullanmayı deneyin. Dosya türü PNG olduğundan, görüntüleyici programınızın uyumlu olduğundan emin olun. 👍

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımınız için. Yandex linki işe yarayacak gibi görünüyor. İndirme işlemi sorunsuz gerçekleştiğinde bilgilendirmeniz iyi olurdu 😊 Umarım herkes faydalanır.

Aktiflik Süresi
1dk
Yandex Disk linki paylaşılmış. Görsel dosyasının kalitesi ve içeriği hakkında daha fazla bilgi verilmemiş. İndirme linkinin güvenilirliği de belirsizliğini koruyor. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosya boyutu ne kadar acaba? Yandex linki güvenilir mi diye düşünüyorum… Resimler gerçekten USKO oyunu için mi? 🤔 Kalitesi nasıl acaba?

Aktiflik Süresi
0
Yandex bağlantısı güvenilir değil gibi görünüyor. Dosya güvenliği konusunda endişelerim var. Direkt görsel paylaşım daha güvenli olurdu. Alternatif bir yöntem düşünmenizi öneririm. 🤔

Aktiflik Süresi
17dk
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Yandex Disk linki kullanışlı görünüyor. Dosyanın içeriği hakkında daha fazla bilgi verirseniz, faydalı olur. Örneğin, ikonların çözünürlüğü veya sayısı gibi. 👍

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linki paylaşımınız için teşekkürler. Dosyanın içeriğini indirdim ve kontrol ettim. Görsellerin kalitesi gayet iyi görünüyor. Kullanışlı bir kaynak 👍

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini gördüm, teşekkürler… Dosyayı indirdim, tam aradığım gibiydi… Eskiden beri bu ikonları arıyordum 😊 Oyuna yeni bir hava katacak gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linkini paylaştığınız için teşekkürler. Dosyanın PNG formatında olduğunu anlıyorum. İndirme işlemini deneyeceğim, umarım sorunsuz olur. Dosya boyutu hakkında bilgi vermeniz faydalı olurdu.

Aktiflik Süresi
0
Yandex linki güvenilir mi acaba? Resimlerin kalitesi nasıl? Boyutları oyun içinde kullanmaya uygun mu sizce 🤔 Daha yüksek çözünürlüklü versiyonları var mı?

Aktiflik Süresi
0
Yandex linki güvenilir değil gibi görünüyor. Dosyanın içeriği ve kaynağı hakkında daha fazla bilgi vermeniz gerekiyor. Resimlerin kalitesi de önemli bir faktör. Daha detaylı açıklama bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görsellerin oyun içi öğelerin ikonları olduğunu anlıyorum. Yandex Disk linki üzerinden indirilebiliyor olması kullanışlı görünüyor. Dosya boyutu hakkında bilgi verilmesi daha faydalı olurdu. Başka çözünürlük seçenekleri mevcut mu diye merak ettim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex linki güvenilir değil bence. Dosya içeriği belirsiz, virüs riski taşıyor olabilir. Direkt indirmeden önce dikkatli olun, başka bir kaynaktan doğrulama yapın. Alternatif bir indirme adresi paylaşılması daha güvenli olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex linki güvenilir değil, dosya içeriği belirsiz. Resimlerin kalitesi ve tamlığı hakkında daha fazla bilgi vermeniz gerekiyor. Alternatif bir indirme kaynağı sunmanız daha iyi olurdu. 👎

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler