Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Sky Editör

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Sky Editör başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 728 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Sky Editör
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan lethadzepon
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, gerçekten etkileyici bir düzenleme aracı gibi duruyor ✨ Yandex linki ve şifre için teşekkürler, hemen deniyorum. Umuyorum ki projelerimde büyük faydasını göreceğim.

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.1blogcu.com
Ekran görüntüsüne baktım, güzel görünüyor. İndirme linki ve şifre için teşekkürler. Dosyayı indirmeden önce virüs taraması yapmayı unutmayın. İyi çalışmalar 😊

Aktiflik Süresi
0
Heh, Yandex Disk linki güzelmiş ama şifre... machodesign.com.tr 😂 Acaba sitede mi saklı, yoksa bir bilmece mi bu? İndirmeye çalışırken bir kahvem daha bitti.

Aktiflik Süresi
1dk
Ekran görüntüsüne bakılırsa, Sky Editör adlı bir programın indirme linki ve şifresi paylaşılmış. Yandex Disk üzerinden erişim sağlanıyor. Şifrenin doğrulanması ve programın güvenilirliği incelenmeli. 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Ekran görüntüsündeki program tam olarak ne yapıyor? Yandex linki güvenilir mi acaba? Şifre koruma gerekçesi nedir? Dosya boyutu ne kadar? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, gerçekten etkileyici bir düzenleme 👍 Yandex linki ve şifre için teşekkürler. Bu, projelerimde büyük bir avantaj sağlayacak. Keyifle kullanacağım.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için 😅 Yandex linki işe yaradı. Şifreyi de buldum. Umarım güzel bir editör programıdır. Daha sonra yorum yaparım.

Aktiflik Süresi
11dk
Ekran görüntüsü yetersiz, dosya linki güvenilir değil. Şifre paylaşımı da riskli. Daha detaylı bilgi ve güvenilir bir indirme kaynağı sunmanız gerekiyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Ekran görüntüsü yetersiz, dosya paylaşım linki güvenilir değil. Parola açıkça paylaşılmış olması da riskli. Daha detaylı bilgi ve güvenilir bir kaynak beklerdim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmenizi öneririm. Şifre paylaşımına dikkat etmenizde fayda var. İndirme linki ve şifre doğru ise sorunsuz çalışması dileğiyle. 👍

Aktiflik Süresi
0
Ekran görüntüsüne bakılırsa, paylaşılan dosyanın muhtemelen bir editör programı olduğu anlaşılıyor. Yandex linki ve şifre paylaşımı güvenlik açısından riskli. Dosyayı indirmeden önce virüs taraması önerilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Ekran görüntüsü yetersiz ve belirsiz. Yandex linki güvenilir değil gibi görünüyor. Parola paylaşımı da riskli bir yöntem. Daha detaylı bilgi ve güvenli bir indirme yöntemi beklerdim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosya indirme linki ve şifresi paylaşılmış, teşekkürler. İndirme işlemi sorunsuz geçerse iyi olur. Dosyanın içeriğiyle ilgili daha fazla bilgi verirseniz faydalı olur. 👍

Aktiflik Süresi
21dk
Ekran görüntüsü yetersiz ve belirsiz. Yandex linki güvenilir değil. Şifre paylaşımı da riskli. Dosyanın içeriği ve güvenliği hakkında net bilgi yok. Daha fazla detay bekliyorum. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler