Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pubg Lite İndirme Sitesi

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Pubg Lite İndirme Sitesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,316 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Pubg Lite İndirme Sitesi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adresi: Dostindir.biz
Site Konusu: Program ve Oyun İndirme Sitesi

Pubg lite indirme sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. Pubg, en çok bilinen ve en çok tercih edilen oyunlar arasında yer almaya devam ediyor. Pubg mobile tutkunları, ayrı bir zevke sahip olan Pubg lite oyunu aracılığıyla oyun deneyimini daha gerçekçi seviyelere ulaştırmak isteyebiliyor.

Mobil platformlarda ekran daha küçük olduğu ve kontroller sadece dokunmatik ekran aracılığıyla gerçekleştiği için oyuncular kendilerini biraz daha sınırlayabilmektedir. Ancak bilgisayar aracılığıyla oynanan Pubg, çoğu oyuncuya daha güzel gelebiliyor.

logo1.png


Pubg Lite İndirme Sitesi

Pubg lite, me sitesi yani dostindir.biz aracılığıyla kolay bir şekilde indirilebilir. Sitede ayrıca çok sayıda farklı kategoride bulunmaktadır. Windows, Android, Ios, online, oyun kategorileri bu kategorilerden birkaç tanesidir.

Pubg lite minimum sistem gereksinimi 4gb ram, Intel core i3 işlemci, grafik işlemci minimum Intel hd graphics 4000 şeklindedir. Ülkemizde ücretsiz bir şekilde erişime açılmış olan Pubg lite oyununu sizler de çok kolay bir şekilde dostindir.biz aracılığıyla ebilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler