Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Obifi 5651 Loglama Çözümü

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Obifi 5651 Loglama Çözümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,422 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Obifi 5651 Loglama Çözümü
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
5651 sayılı kanun, 2007 yılında yürürlüğe giren ve internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesini amaçlayan bir kanundur. Son halini 2008 yılında alan bu kanun, temel olarak internet ortamında işlenen suçlarla mücadele etmek için hazırlanmıştır. İnternet ortamında işlenen suçlar ve bu suçların tespit edilmesi bu kanunun temel amacıdır. Bu kanuna göre, her işletme internet kayıtlarını tutmakla yükümlüdür.

fast-install-5g-bg.png


Her işletme için zorunlu olan bu çözüme, bir hotspot yazılımı ihtiyacınız yoksa bile Obifi ve hotspot loglama hizmeti ile kolaylık sahip olabilirsiniz.

Obifi 5651 Loglama Çözümü

Kamuya açık alanlardaki internet sistemlerinde loglama sistemi kullanılmasını zorunlu kılan 5651 sayılı kanun, tüm işletmeler için önemli yükümlülükler getirmektedir. Bu yükümlülükler çerçevesinde, loglama sistemi kullanmayan kurumların internet ağında işlenen suçlarda, suçu işleyen kişiye ait bir kayıt olamayacağından, tüm sorumluluk o kuruma ait olmaktadır.

Obifi 5651 loglama çözümü ile, işletmenizdeki tüm hotspot trafiğini loglayabilirsiniz. 2 yıl süre ile sizin için saklayacağımız bu loglara, kullanımı oldukça kolay olan panel üzerinden erişebilir, talep edildiği takdirde bu logları yetkililer ile kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Ayrıca yasak sitelere girişi engelleyebileceğinizi ve logların bir kısmını kendi sisteminize aktararak saklayabileceğinizi de unutmayın.

5651 sayılı kanun karşısında kendinizi ve işletmenizi koruma altına almak ve 5651 sayılı yasaya uygun log tutarak risklerinizi azaltmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Otel hotspot yazılımı, yurt hotspot yazılımı gibi tüm konularda da obifi.com tercih edilebilir.

 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler