Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kariyer Adam Eğitim Kurumları

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Kariyer Adam Eğitim Kurumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,317 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Kariyer Adam Eğitim Kurumları
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
İş hayatında başarıyı yakalamak ve kendini ispatlamak için bazı önemli konularda liderlik yapmak ve bulunulan konumda yükselmek önemlidir. Bunun için her türlü iş alanları içerisinde uygun olan bazı bölümlerde söz sahibi olmak gerekir. Bu durum bazen bir projenin işleyişinde aktif olmakla ya da kazancını artıracak hamlelerde yönlendirme yapabilecek olmakla alakalıdır. Elbette bu olanakları, rahat bir ortamda ve uygun zaman diliminde gerçekleştirmek de önemlidir. Eğitim Kurumları ise kursları içerisinde verdiği bazı eğitimlerle gerekli nitelikleri, yönetimlerde aktif olmak isteyen kişilere kazandırmaktadır.

Kariyer Adam Eğitim Kurumları ve Yönetim Sertifikaları

Yönetim bünyesinde gerekli eğitimleri alarak liderlik vasfını kazanmak, aynı zamanda her türlü durumda yönlendirmeler yapmak isteyen kişiler için Eğitim Kurumları’nın sunduğu eğitimler ve sertifikaları ise sırasıyla şunlardır:

AB Proje Yönetimi Eğitim Sertifikası: Eğitimin asıl amacı Türk şirketlerinin Avrupa Birliği’nin sunduğu fonlardan yararlanabilmesi için gerekli yönlendirmeyi ve yönetimi yapacak beceriler kazandırmaktır.

Toplam Kalite Yönetimi Eğitim Sertifikası: Müşteri memnuniyetini kazanmak ve kârlarını arttırmayı hedefleyen şirketlerin amaçlarını gerçekleştirmek üzere verilen bir eğitim sertifikasıdır.

Stres ve Zaman Yönetimi Eğitim Sertifikası: Sertifika içerisinde projelerde, toplu çalışma alanlarında verimli sonuç alabilmek adına stresi ve zamanı uygun yönetmek amaçlanır.
Tüm bu eğitimlere ve sertifikalara sahip kişilerin yönetimdeki aktifliğiyle larında karşılaşabilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler