ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

İstanbul Cevizli Baklava ve Kadayıf

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan İstanbul Cevizli Baklava ve Kadayıf başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,209 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı İstanbul Cevizli Baklava ve Kadayıf
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
290
Tepkime puanı
2
Online Süresi
6h 17m
Puanları
18
Yaş
32
Ofline
Aileden gelen tatlı lezzeti sunan Gazi Burma 1984 senesinde İstanbul Pendik ilçesinde baklava ve kadayıf üreten bir aile tatlıcısı olarak kurulmuştur. Aile şirketi olarak kurulmuş olan firma zaman içerisinde üretim çeşitliliğini artırmış ve imalathane ve satış bölümünü genişletmiştir. Firmanın kullandığı ürünler özel olarak seçilmektedir. Ailenin fıstıklı baklava gibi tatlıların yapımında kullandığı Antep fıstıkları gene aile fertleri tarafından Antep’ de yetiştirilmektedir.

gaziburma-logosu.png



Aile kuruluşu olması nedeni ile gelenekselliğe ve doğallığa oldukça önem veren firmanın ürünlerinde katkı maddesi kullanılmamaktadır. İstanbul baklava üreticileri içerisinde ön sıralarda yer alan firmanın tek şube ile tüm ülkeden ürün talebi almasının öncelikli sebebi de ürünlerinin doğallık ve lezzetidir.

Her bir ürünlerinde kullandıkları tarifler ve üretim yöntemleri geçmişten gelen geleneksel tariflerdir. Ayrıca ürünler için seçilen malzemeler özenle seçilmektedir.

İstanbul Cevizli Baklava ve Kadayıf Çeşitleri

Cevizli baklava çeşitlerinden burma kadayıf türlerine yirmiden fazla ürünü bulunan Gazi Burma kurulduğu günden itibaren bulunduğu muhiti hiç değiştirmemiştir. Pendik de bulunan firmanın zamanla değişen tek özelliği üretim çeşitliliğine ve dağıtım ağına orantılı olarak büyüyen imalathane ve salonu olmuş. Tek bir merkezde üretim yapıldığı için tatlılarda kullanılan malzeme kalitesi ve ürünlerin lezzeti yıllar içerisinde bozulmadan süregelmiş.

Firmanın kullandığı tariflerde sağlığa zararlı yapay malzemeler bulunmaz. Şerbetler ve tatlılar günlük olarak üretilir ve tüketilir bu nedenle koruyucu malzemeler, glikoz, yapay tatlandırıcı gibi malzemeler kullanılmamaktadır.

Gaziburma.com, kurucu Mehmet Sait Budumlu’nun vefatı ardından, Gaziburma ve Gaziburma Ünal olarak ayrı 2 farklı işletme olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
 
Üst