www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

İç Mimarlar İle Cafe Tasarımı

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan İç Mimarlar İle Cafe Tasarımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,232 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı İç Mimarlar İle Cafe Tasarımı
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 15m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Site Adı: QaraQalem
Site Adresi: qaraqalem.com
Site Konusu: İstanbul iç mimarlık ofisi, kafe tasarımı, kurumsal ofis tasarımları

İstanbul kurumsal ofis tasarımları konusunda arayış içerisindeyseniz hoş geldiniz. Kurumsal ofis tasarımı ile, istenilen alan qaraqalem.com güvencesiyle daha da iyi bir görünüme ulaşabilir. Günümüz modern çağında, çalışanlara ve ziyaretçilere en iyi şekilde hitap edebilecek tasarımlar qaraqalem.com ile sizleri bekliyor.

Kuruluş, ayrıca kafe tasarımı konusunda da hizmet vermektedir. En iyi 20. yüzyılın başlarında cafe tasarımları esas olarak kahve tüketimi için tasarlanmıştır. Ancak zaman geçtikçe, stil büyük ölçüde değişerek mola zamanlarında bir fincan kafe keyfinin tadını çıkarabileceğiniz bir yer haline geldi. Tasarımdaki bu değişiklik, ambiyansa da çeşitli değişiklikler getirmiştir. Modern cafe tasarımları, temiz çizgiler ve minimalist dekorasyonlarla şık ve moderndir.

ev-qaraqalem-ic%CC%A7mimarlik.png


İç Mimarlar ile Cafe Tasarımları

Etkili bir cafe tasarımları gerçekleştirmek için, iç mimarın aydınlatmaya özel önem verdiğinden emin olmak önemlidir. Doğru aydınlatma türü, müşterileriniz için rahatlatıcı bir ortam elde etmenize yardımcı olacaktır. Kafe tasarımına uygun aydınlatma armatürlerinin takıldığından da emin olmalısınız. Bu bakımdan kafenizi aydınlatma konusunda en iyi önerileri verebilecek deneyimli bir iç mimar için iç mimar ofisleri tarafından görüş almak çok önemlidir. Aydınlatma sorununun yanı sıra kafede yer döşemelerine, masa tablalarına, tezgahlara ve diğer şeylere de dikkat etmelisiniz.

Özel cafe tasarımları için, müşterilerinizi dekorasyon sürecine bile dahil edebilirsiniz. İnsanlara yemek pişirme, yıkama ve kafeyle ilgili diğer hizmetler gibi belirli görevlerin verileceği küçük ölçekli topluluk projeleri düzenleyebilirsiniz. Benzer şekilde, müşterilerinize espresso kahve ikram etmek için baristaları da dahil edebilirsiniz. Baristalar, şehirdeki en iyi espresso kahveyi yapmayı bilen çok yetenekli kişilerdir. İç mimar ofisleri tarafından tasarlanan özel kafeler her zaman müşterilere daha fazla çekici gelir ve müşteri sayısı artar.

İstanbul mimarlık ofisleri içerisinde yer alan qaraqalem.com ile, kurumsal ofis tasarımı, kafe tasarımı gibi konularda iletişime geçebilirsiniz.
 
Üst