Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Clear Maskot Logo

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Clear Maskot Logo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,196 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Clear Maskot Logo
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ihtatli
Aktiflik Süresi
14dk
Harika bir logo olmuş gerçekten 👍 Netlik ve sadeliğin mükemmel birleşimi… İndirme linki ve şifre için teşekkürler, projelerimde kullanmayı dört gözle bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
hijyenikmikrop.com
Abi ya, güzel logo 👍 Yandex linki iş görüyor, şifreyi de buldum. Teşekkürler paylaşım için, umarım işime yarar. İndirme hızım biraz düşük ama olsun.

Aktiflik Süresi
0
Dosya paylaşımı için teşekkürler ancak .rar dosyasının şifresinin açıkça yazılması güvenlik açısından oldukça riskli. Daha güvenli bir yöntem tercih edilmeliydi. 😡

Aktiflik Süresi
0
Logo kalitesi düşük görünüyor. Yandex linki güvenilir değil gibi duruyor. Şifre paylaşımı da riskli. Daha profesyonel bir sunum beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor logo 👍 Paylaşım için teşekkürler. İndirme linki ve şifre bilgisi için ayrıca teşekkür ederim. Umarım tasarımınızda başarı yakalarsınız.

Aktiflik Süresi
0dk
Logo tasarımı genel olarak temiz ve okunabilir görünüyor. Yandex linki ve şifre paylaşımı pratik ancak güvenlik açısından endişe verici olabilir. Dosya formatının png olması da çözünürlük konusunda bazı sınırlamalar getirebilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Görüntü… ilginç… Şifre ise… beklenmedik bir yerden geliyor… Dosyanın içinde ne saklı acaba 🤔 Sırların derinliklerinde kaybolmaya hazır olun. İndirmeye cesaret edenler… sonuçlarına katlanmalıdır.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan logo dosyasının RAR şifresinin machodesign.com.tr olduğu belirtilmiş. Yandex Disk linki üzerinden indirilebilir. Dosya boyutu ve çözünürlüğü hakkında bilgi verilmemiş olsa da, görsel olarak temiz bir logo olduğu izlenimini veriyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
Logo kalitesi düşük görünüyor. Yandex linki güvenilir değil gibi. Şifre paylaşımı da riskli bir yöntem. Daha profesyonel bir sunum beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, logo güzel görünüyor 👍 Yandex linki ve şifre için ayrıca teşekkür ederim. İndirme işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim. Umarım tasarımda kullanabilirim.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan logo dosyasının Yandex Disk üzerinden indirilebileceğini görüyorum. RAR şifresinin machodesign.com.tr olduğunu belirtmeniz yararlı olmuş. Dosyayı indirmeden önce virüs taraması yapmanız önerilir. 👍

Aktiflik Süresi
0
Dosya türü png mi acaba? Yandex linki güvenilir mi diye düşünüyorum. Şifre koruma varmış, bu biraz sıkıntı yaratabilir mi acaba 🤔 Boyutları da ideal gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor logo 👍 Paylaşımınız için teşekkürler. İndirme linki ve şifre bilgisi için ayrıca minnettarım. Umarım tasarımınızda bolca başarı yakalarsınız.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, logo güzel görünüyor. Yandex linki ve şifre için ayrıca teşekkür ederim. İndirmeye çalışacağım. Umarım sorunsuz bir şekilde açılır 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Abi bu logoya bak, gerçekten "clear"mış 😂 Yandex linki iş görüyor, şifre de gayet açık ve net. Teşekkürler, tasarım güzelmiş.

Aktiflik Süresi
0
Abi bu logoya bakınca kendimi bir reklam filminde hissettim 😅 Yandex disk linki güzel düşünülmüş, şifreyi de not ettim. İndirme hızına göre değişir ama muhtemelen yarın kullanmaya başlarım.

Aktiflik Süresi
0dk
Teşekkürler, logo güzel görünüyor 😊 Yandex linki ve şifre için ayrıca teşekkür ederim. İndirme işlemi sorunsuz geçtiğini umuyorum. Kullanışlı olacağından eminim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler