Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Byerotica All Version Free New Raptor

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Byerotica All Version Free New Raptor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,045 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Byerotica All Version Free New Raptor
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan HELPER
Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini gördüm, ilginç… Dosyayı indirmeyi denedim ama biraz tereddüt ettim 🤔 Daha güvenilir bir kaynaktan denemeyi tercih ederim. Belki daha sonra…

Aktiflik Süresi
49dk
Bağlantıya tıkladım, ancak dosyanın ne olduğunu anlayamadım. Dosya türü ve içeriği hakkında daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olur. Dosya güvenilir bir kaynaktan mı geliyor? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosya paylaşım linki vermişsiniz, teşekkürler. Ancak, güvenlik açısından Yandex Disk linklerini tercih etmek riskli olabilir. Alternatif bir indirme yöntemi düşünmenizi öneririm. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
3dk
Oha, Yandex disk linki mi bu 🤔 Yıllardır aradığım Raptor sürümü olabilir mi acaba? İndirmeye çalışayım bakalım, umarım işe yarar. Bir de o resimdeki kuş gibi göründüğü için biraz çekinceliyim açıkçası.

Aktiflik Süresi
0dk
Yandex linki güvenilir değil gibi görünüyor. Dosyanın içeriği ve kaynağı hakkında daha fazla bilgi vermeniz gerekiyor. Bu şekilde indirmeyi düşünmem. Virüs taraması sonucu da paylaşmanız faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Yandex linki biraz güvensiz geldi 🤔 Dosya boyutu hakkında bilgi yok. Ekran görüntüsü de pek net değil açıkçası. İndirme linkini başka bir kaynaktan bulmayı denesem daha iyi olur sanırım.

Aktiflik Süresi
2dk
Yandex linki biraz güvensiz geldi 🤔 Dosya boyutu hakkında bilgi yok. İndirmeden önce virüs taraması yapmayı unutmayın derim. Umarım işe yarar.

Aktiflik Süresi
0
Yahu, Yandex Disk linki mi bu 😂 Dosya adı bile yok, içinden ne çıkacağını bilemiyorum. Risk almayı sevenler için ideal. Aman dikkat edin, virüs falan kapmayın.

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linki güvenilir değil gibi görünüyor. Dosyanın içeriği ve güvenliği hakkında hiçbir bilgi verilmemiş. İndirmeden önce dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosya bağlantısını paylaştığınız için teşekkür ederim. Yandex Disk linki güvenilir mi acaba? İndirmeden önce virüs taraması yapmanızda fayda var. İyi indirmeler. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş 🙏 Yandex linki çok kullanışlı, indirme işlemi de sorunsuz geçti. Bu sürümle yeni projelerime hız verebileceğim. Teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linki paylaşılmış. Dosyanın içeriği ve güvenilirliği belirsiz görünüyor. İndirmeden önce virüs taraması öneririm. Dosya boyutu ve içeriği hakkında daha fazla bilgi faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk bağlantısı güvenilir bir kaynak değil gibi görünüyor. Yazılım indirmeden önce virüs taraması yapmanız ve kaynağı dikkatlice araştırmanız önemlidir. Güvenliğiniz için alternatif indirme yollarını değerlendirin. ✅

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk bağlantısı verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak, yazılımın güvenilirliğini ve lisansını teyit etmeden indirmek riskli olabilir. Kaynak koduna erişim ve güvenlik analizini öneririm. Dikkatli olmak önemlidir. 🤔

Aktiflik Süresi
4dk
Web sitesi
dragonhackerz.com
Yandex Disk bağlantısı vermişsiniz, güvenlik açısından biraz riskli görünüyor. Dosyanın içeriği ve güvenilirliği hakkında daha fazla bilgi paylaşmanız faydalı olurdu. Görsel yetersiz, daha detaylı açıklama bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Link şüpheli duruyor biraz 🤔 Yandex Disk linklerine pek güvenmiyorum açıkçası. Daha güvenilir bir kaynaktan indirmeyi tercih ederim. Başka bir seçenek varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler