Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

British Shorthair Fiyatları Ne Kadar?

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan British Shorthair Fiyatları Ne Kadar? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,436 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı British Shorthair Fiyatları Ne Kadar?
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adı: Pati Sahiplen
Site Adresi: Patisahiplen.com
Site Konusu: Evcil hayvan sahiplendirme sitesi

Evcil hayvan sahiplendirme sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. Örneğin Kedi nasıl sahiplenilir? Kedi, en çok sevilen evcil hayvanlar arasında yer almakta. Aile üyeleri tarafından da oldukça sevilebilen kediler, evler için adeta bir neşe kaynağı. Kediler, asil ve mantıklı kişiliğe sahip olan hayvanlardır. Mükemmel sezgilere sahiptirler. Karanlık ortamlarda, insanlara göre 6 kata kadar daha iyi görebilirler. Hayvanlar arasında aslında kediler, uykucu olarak da bilinmekte. Bir kedi, günlük olarak 16 saat kadar uyumaktadır.

Pati-Shiplem1_160x40.jpg


British Shorthair Fiyatları Ne Kadar?

Günümüzde çok sayıda kedi türü bulunmakta. En çok sevilen ve tercih edilen kedi türlerinden bir tanesi de British Shorthair ‘dır. Peki ne kadar? Bu kedi türünün fiyatları, kedinin yaşına, kedi sahibine göre değişkenlik göstermektedir. Kedi sahiplendirmek isteyen bazı kişiler uygun, bazı kişiler ise normal fiyatlar talep edebiliyor. Güncel fiyatlara, konu ile ilgili detaylara ise patisahiplen.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Sizler de Patisahiplen.com aracılığıyla evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Sahiplenmek istediğiniz canlıların fiyatlarını da görebilirsiniz. Örneğin ne kadar? Sorusuna sitede cevap bulmak mümkün. Konu ile ilgili daha kapsamlı bilgiler patisahiplen.com ‘da sizleri bekliyor.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler