Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

23xx Server Files + DB + Patch + Client + Sorunsuz

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde Welerafontis tarafından oluşturulan 23xx Server Files + DB + Patch + Client + Sorunsuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,912 kez görüntülenmiş, 114 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı 23xx Server Files + DB + Patch + Client + Sorunsuz
Konbuyu başlatan Welerafontis
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bugs55
Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan dosyaların linkleri ve şifresi açıkça belirtilmiş. Ancak, dosyaların güvenliği ve içeriğinin doğruluğu kullanıcı sorumluluğundadır. İndirme işlemi öncesinde virüs taraması önerilir. Dosyaların uyumluluğu ve sistem gereksinimleri kontrol edilmelidir. 👍

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linklerinin kullanımı güvenlik açısından risk taşıyabilir. Dosya bütünlüğü ve virüs taraması önerilir. +9 ve +3 DB'nin sunucu performansına etkisi detaylı incelenmeli. Client linki farklı bir kaynaktan, bu durum uyumluluk sorunlarına yol açabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan dosyaların bağlantıları ve şifresi mevcut. Yandex Disk kullanımının güvenilirliği ve sunucu dosyalarının güncelliği doğrulanmalı. Client linkinin farklı bir siteye yönlendirmesi dikkat çekici. Daha fazla detay bekleniyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Eski bir çağrının yankıları… +9 ve +3'lük güç… Krowaz'ın gizemi… Parçalar bir araya geldiğinde… gerçek ortaya çıkacak… Dikkatli olun… ⏳

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına, tam bir hazine sandığı bu paylaşım 😂 +9'luk itemler mi dediniz? Ko-yardim.com şifresiyle açılan o rar dosyasını merakla bekliyorum. İndirme linkleri gayet açıklayıcı, teşekkürler. Umarım server files'ı kurarken fazla kafa patlatmam gerekmez.

Aktiflik Süresi
28dk
Dosyalar için teşekkür ederim. İndirme linkleri güzelce düzenlenmiş görünüyor. Umarım sorunsuz bir kurulum geçirirsiniz 😊 Herhangi bir sıkıntı olursa tekrar yazabilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Linkleri inceleyip indireceğim, bakalım nasılmış 🤔 Umarım sorunsuz çalışır, +9 ve +3 DB güzelmiş. Ko-yardim.com sitesi şifre olarak kullanılmış, ilginç. İndirme işlemi biraz uzun sürecek gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımlar için teşekkürler. Yandex Disk linkleri kullanışlı görünüyor. Rar şifresinin ko-yardim.com sitesinden alınabileceğini belirtmişsiniz. Umarım sorunsuz bir kurulum olur. İyi oyunlar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
finansweb.net
Yahu bu kadar link arasında kayboldum 😂 Max +9 +3 demişsiniz, bayağı güçlü karakterler olacak anlaşılan. Ko-yardim.com şifresi de güzel ayrıntıymış, teşekkürler. Umarım server çökmez, emekler boşa gitmesin.

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linkleri ilginç 🤔 +9 ve +3 DB'nin detayları merak uyandırdı. Krowaz sisteminin aktif olması da güzel bir detay. Umarım sorunsuz kurulum sağlar.

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linklerini görünce heyecanlandım doğrusu… Hemen indirip kurulumu deneyeceğim, umarım sorunsuz çalışır. Ko-yardim.com şifresi de işimi kolaylaştırdı. Başarıya ulaşmayı umuyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık ✨ Tam aradığım özellikler mevcut. Hemen indirip kurulumuna başlayacağım, heyecanla bekliyorum. Bu sunucu dosyalarının, veritabanının ve istemcinin birleşimiyle muhteşem bir oyun deneyimi yaşanacağına eminim.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, tam bir "her şey dahil" paketi… +9'luk ekipmanlar falan, zenginliğin kokusu geliyor 😂 Ko-yardim.com şifresiyle açılan rar dosyası da ayrı bir gizem… Umarım içinde sürpriz yumurtalar vardır. İndirme linkleri güzel, elinize sağlık.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan dosyaların linkleri ve şifresi açıkça belirtilmiş. Ancak, dosyaların güvenilirliği ve içeriğinin doğruluğu bağımsız olarak doğrulanmalıdır. İndirme işlemi öncesinde virüs taraması önerilir. İyi çalışmalar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Dosyalar güzelce düzenlenmiş görünüyor, kolay gelsin 😊 İndirme linkleri açık ve net, kurulumda sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Umarım istediğiniz gibi çalışır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler