www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

MYKO KO-MYKO v1098 | SPARTA | Orta FARM & Kolay EXP | BETA: 15.01.2021 | OFFICIAL: 22.01.2021 21:00 TR

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde komykonetwork tarafından oluşturulan KO-MYKO v1098 | SPARTA | Orta FARM & Kolay EXP | BETA: 15.01.2021 | OFFICIAL: 22.01.2021 21:00 TR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,850 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı KO-MYKO v1098 | SPARTA | Orta FARM & Kolay EXP | BETA: 15.01.2021 | OFFICIAL: 22.01.2021 21:00 TR
Konbuyu başlatan komykonetwork
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan komykonetwork

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline





FORUM LINKIMIZ | DISCORD

KO-MYKO v1098| SPARTA| Orta FARM & Kolay EXP MYKO SERVER

RESMİ AÇILIŞ: 22. 1. 2021 Saat: 21.00
BETA AÇILIŞ: 15. 1. 2021 Saat: 21.00

SUNUCU TANITIM VİDEOMUZ:



DAHA ÖNCEKİ SUNUCUMUZDAN GÖRÜNTÜLER:

30sec_mage.gif



30sec_melle.gif



BETA ÖDÜLLERİ: KARUS & EL MORAD IRKINDAN EN ÇOK NP’YE SAHIP OLAN ÜÇER OYUNCUYA 1 AYLIK GOLD PREMIUM

KLANINI GETİR VE TANIT ETKİNLİĞİ

Resmi lansmandan önce 6 kazanan klanı rastgele seçeceğiz. Etkinliği her kazanan klanın klan lideri 5000 Knight Cash alacak ve tanıtımda verdiğiniz klan üye listesine dahil olan her klan üyesi de 7 günlük Gold premium kazanacak.

FACEBOOK SHARE, LIKE, TAG EVENT - 3000KC


REHBERLER & PUS HAKKINDA BİLGİLER:

Etkinliklere ve drop listesi, görevler, upgrade oranları gibi oyun ile ilgili olan konulara internet sitemiz üzerindeki rehberler bölümünden ulaşabilirsiniz.

SUNUCU İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER:

Erişilebilecek Seviye Sınırı: 72 (2-Aşamalı sistem uygulanacaktır.)
Sunucu Türü: Level kasması kolay & Item kasması orta zorlukta olacaktır.
Item Upgrade: Silahlar ve Zırhlar +8 (Server başlangıcında max. +7'ye kadar upgrade yapılabilecektir.)
Takı Birleştirme: Unique Takıların +1'e geçme oranı %50'dir & 3x OLD unique takılarımızın NORMAL unique takı olma oranları da %50'dir.

Başlangıç Eşyaları:

• Paper goblin seti
• Beginner Takıları
• Beginner Silahları
• Beginner scrollleri
• MP/HP potion small pack

+3 Chitin Shell Armor Set Görevi (her karakter ile BİR kez yapılabilecektir.):



Elemental Ring Birleştirme Sistemi:

Silahlar üzerindeki element hasarlarının ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve buna bir çözüm getirebilmek için bazı OLD ve NORMAL unique yüzüklerinize siz değerli oyuncularımız %50 başarılı olma ihtimali ile istediğiniz elementi ekleyebileceksiniz.



Yüzüğünüze element hasarı eklemek için ihtiyacınız olan scrollleri aşağıdaki yaratıklara son vuruşu yaparak elde edebilirsiniz:

Shaula - Poison of Shaula
Javana - Frozen Breath of Javana
Volcanic Rock - Eternal Flame of Volcanic Rock
veya 100x Flame Rock Katletme Görevi - Eternal Flame of Volcanic Rock
Deruvish Founder - Cotained Lightning of Deruvish Founder

Yukarıdaki videomuzda izlediğiniz gibi bu scrolleri kullanarak 3x OLD veya 3x NORMAL unique yüzüğünüzü "elemental ring"e çevirebilirsiniz.

Örneğin; 3x OLD ROC ve 1 adet Eternal Flame of Volcanic Rock upgrade ettiğinizde, üzerinde flame damage olan Elemental Ring of Courage +0 elde edebileceksiniz.
3x Normal ROC+0 ve 1 adet Eternal Flame of Volcanic Rock = Elemental Ring of Courage +1 elde edebileceksiniz.

Sunucumuz Genel Hatlarıyla Nasıl Olacak ?
Ve Getireceğimiz Yenilikler Neler Olacak?

-Sunucu ilk açıldığında max. level seviyesi 65 olacak.
-Master görevi bir süreliğine kapalı olacak.
-High Class Eşyaları Minion of Dark Mare/ Dark Mare ailesinden farmlayabilir, BOSSlardan düşürebilir veya websitemiz üzerinde Exchanges kısmında yer alan görevleri tamamlayarak elde edebilirsiniz.
-CSW yenilendi. Kazanan takım a Key to Felankor Cave alacak.
- FT ve BDW görevlerinden fişler (voucher) kazanabilir ve topladığınız bu fişler (voucher) ile FT Necklace veya BDW Belt alabilirsiniz.
-CZ'de öldürmüş olduğunuz her bir düşman için 1x PK Token'ı kazanacaksınız. Yeterli sayıda Token topladığınızda bunların karşılığında 2. Pendantı alabileceksiniz.
- İhtiyacınız olmayan Master eşyalarını KC karşılığında PUS'a satabileceksiniz.
-Items Exchange System sayesinde NP vererek eşya alabileceksiniz.
-Zırhları daha kullanışlı hale getirmek için Priest Chitin Sheller artık Priest Chitin ile aynı INT puanı gerektirmekte.

CHITIN COSPRE SİSTEMİ: Gelin size cospre sistemimizi tanıtalım. Dilerseniz gereken scrollü kullanarak Chitin Armorlarınızı , Red Chitin Armor'a dönüştürebilir ve parça başına +5 Defans Puanı kazanabilirsiniz.


chitincospre.gif


CHITIN SHELL COSPRE SİSTEMİ: Aynı işlemi Chitin Shell Armorlarınıza da uygulayarak onları Super Shell Armor'a dönüştürebilir ve yine parça başına +5 Defans Puanı kazanabilirsiniz.

shellcospre.gif


WEAPON STYLE CHANGE: Bildiğiniz gibi Hell Breaker ve Iron Impact gibi bir çok silahın alternatif görüntüleri var. Dilerseniz "Style Change Scroll" kullanarak bazı silahlarınızın görüntülerini değiştirebilirsiniz. Unutmayın ki bu değişiklikler sadece grafiksel değişikliklerdir ve oyun içinde size herhangi bir avantaj sağlamayacaktır.


CLAN SAVAŞLARI: Oyunu daha eğlenceli hale getirmek adına Clan Savaşlarını getirdik: Her clanın maksimum 8 oyuncu ile katılacağı bu etkinlikte partiler özel bir alana ışınlanacak ve burada kozlarını paylaşacak. Kazanan clanın TÜM oyuncuları 300 HP ve 300 MP Voucher'ı ile Red Treasure Chest kazanacak ve ayrıca clan savaşında galibiyeti elde eden parti belli bir süreliğine, ki bu süre tam olarak 8 DAKİKA, içinde bossların olduğu özel odaya ışınlanacak!


BOSS SAVAŞLARI: Adından da anlaşılacağı üzere her iki ırkın oyuncuları bu çok değerli bossları kesebilmek için özel bir haritaya geçerek, birbirlerini katletmeye ve en çok sayıda unique takıyı elde etmeye çalışacaklar! Bosslar her 8 - 15 dakikda bir tekrar doğacak.


CSW FELANKOR: CSW'yi kazanan clanı birkaç özel ödül bekliyor. Kazanan clan üyeleri Fragment of Felankor Head ve White Treasure Chest ile ödüllendirilecek. (25 Fragment karşılığında Felankor Mağarasına (Felankor Cave) ışınlanabileceksiniz).


BAŞLANGIÇ EŞYALARI: Oyuna yeni başlayanların eski oyuncularla aralarındaki farkı daha kolay bir şekilde kapatabilmelerini sağlamak amacı ile Başlangıç Eşyaları düzenli olarak güncellenecektir.


PREMIUM SISTEMI: Daha rahat ve etkin bir biçimde farm yapabilmeniz adına oyuna Auto-Loot eklendi ve siz değerli oyuncularımız önceden belirlenmiş olan premium çeşit ve formlarından istediğinizi seçerek bu özelliklerden maksimum seviyede faydalanabileceksiniz.


ETKINLIKLERE BAĞLANMA SISTEMI: Artık endişe etmenize gerek yok! Herhangi bir etkinliğe katılmışken oyundan düşerseniz, kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.


rejoin.gif



UPGRADE ORANLARI:

preview.png


DROP LISTEMIZ

OTOMATIK GÖREV LİSTEMİZ

EXCHANGE LISTEMIZ

ETKINLIK BILGILERI VE ÖDÜLLER


KULLANICI KONTROL PANELİ ÖZELLİKLERİMİZ
cpoverview.png


Panel üzerinden KC alımı, ESN kodu kullanımı, oy kullanma ve kullanılan oylar için ödül alma, clan liderini değiştirme, tüm clan üyelerinin ırkını değiştirme gibi birçok işlemi gerçekleştirebileceksiniz.

POWER UP STORE:

PUS’ta ekstra özellik veya avantaj sağlayan herhangi bir eşya kesinlikle satılmayacaktır. PUS’ta HP/AC scroll gibi scroller, Trina, Hazır Paket Potionlar ve Premium hizmetleri satılacaktır. Sizleri tek bir ödeme sistemi ile sınırlamıyoruz. Paypal ve Paygol (SMS, Kredi Kartı, PaySafe Kart, Paygol Bakiyesi, IBAN Transferi ve Klasgame (ESN Voucher Sistemi) gibi birçok sistem üzerinden rahatlıkla ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme sistemimiz tamamiyle otomatik bir sistemdir ve bağışınızı yaptığınız anda KC’niz size ulaştırılacak ve oyun içinde kullanmaya başlayabileceksiniz.
 
Son düzenleme:

ByErotica

BOZKURT
Normal Üye
Katılım
16 Ağu 2019
Mesajlar
312
Tepkime puanı
1,663
Online Süresi
1h 11m
Puanları
93
Ofline
başarılar..
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
Değerli Şövalyeler!

SPARTA sunucumuzun BETA sürecine katılarak harika ödüller kazanabilirsiniz!

Her iki ırktan da(Karus ve El Morad) sınıf bazında en çok NP’ye ulaşan oyuncular aşağıdaki şekilde ödüllendirileceklerdir.

Sıralamada 1. olan Warrior sınıfının kazananları
; 14 günlük Gold Autoloot Premium + 2500 KC ve Ayrıca 12 Şubat 2021 tarihine kadar kullanabilecekleri kendi seçmiş oldukları Kanatlar (Wings) ile,

Sıralamada 1. olan Rogue sınıfının kazananları; 14 günlük Gold Autoloot Premium + 2500 KC ve Ayrıca 12 Şubat 2021 tarihine kadar kullanabilecekleri kendi seçmiş oldukları Kanatlar (Wings) ile

Sıralamada 1. olan Priest sınıfının kazananları; 14 günlük Gold Autoloot Premium + 2500 KC ve Ayrıca 12 Şubat 2021 tarihine kadar kullanabilecekleri kendi seçmiş oldukları Kanatlar (Wings) ile

Sıralamada 1. olan Magician sınıfının kazananları; 14 günlük Gold Autoloot Premium + 2500 KC ve Ayrıca 12 Şubat 2021 tarihine kadar kullanabilecekleri kendi seçmiş oldukları Kanatlar (Wings) ile ödüllendirileceklerdir.

Survivability, Defense veya Offense kanat setlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Kanatlar takas edilemez olup, bankaya koyulabilirler.



image.png.d92bc204acc32c24471dfdcb40849cbe.png


image.png.95cfac9da67b84e2f5134ecfdf3b0f68.png




Ödül sisteminin suistimal edilmesini önlemek adına BETA süresince Irk (Nation) ve Sınıf(Class) değişimi yapılmayacaktır.



KO-MyKO Ekibi
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
CLAN EVENT - LINK

Resmi lansmandan önce 6 kazanan klanı rastgele seçeceğiz. Etkinliği her kazanan klanın klan lideri 5000 Knight Cash alacak ve tanıtımda verdiğiniz klan üye listesine dahil olan her klan üyesi de 7 günlük Gold premium kazanacak.


YORUM YAP - LINK

FACEBOOK SHARE, LIKE, TAG EVENT - 3000KC - LINK

BETA 15.1.2021 21:00 TR SAAT
OFFICIAL: 22.1.2021 21:00 TR SAAT
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
KO-MYKO.COM - SPARTA - BETA: 15.1 | OFFICIAL 22.1.2021

Yasayan Efsane Köksal Baba geliyor ! :p:p:p


koksalbaba.png


RESMİ AÇILIŞ: 22. 1. 2021 Saat: 21.00

hdnlrxjpxk


BETA AÇILIŞ: 15. 1. 2021 Saat: 21.00
qq8vm1ai2i
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
Following 22.06.2020 patch we have introduced BDW Elemental Rings. You can purchase BDW Rings at Lilly Manager. You can upgrade them to +1 with 50% success rate and to +2 with 25% success rate.

lillymanager.png




Here is the full stat overview of BDW Rings +0, BDW Rings +1 & BDW Rings+2

bdwrings.png
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
I hope you're as hyped as we are, as the dates are closing in for BETA and OFFICIAL:

BETA: 15. 1. 2021 7 PM GMT+1
qq8vm1ai2i


OFFICIAL: 22. 1. 2021 7 PM GMT+1
hdnlrxjpxk


Some memories from our old Phoenix server that launched in March 2020:

Great online numbers!

1100-online.png


1200.jpg



Active Moradon!

moradonactive.jpg


Packed PK Action!

29032020.gif


And we updated Death Match event map, because as you pointed out in the first launch players didn't render in the small map before. Now they render nicely in the bigger one :)

newdmevent.gif


DO NOT MISS OTHER PENDING EVENTS

Share, Like, Tag:
Forum Comment Event: https://forum.ko-myko.com/index.php?/topic/275-sparta-new-event-yorum-yap-etkinliği-ile-karşınızdayız-in-progress/

Bring your Clan Event: https://forum.ko-myko.com/index.php?/topic/274-sparta-new-bring-your-clan-eventklanini-getir-ve-tanit-etkinliği-in-progress/
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
Eğer önceki sunucumuz Phoenix'te oynadıysanız aynı ID ve şifre ile beta ve resmi açılıştaki sunucularımıza giriş yapabilirsiniz.

En yüksek performansı gösteren beta oyuncuları için çılgın ödüllerimiz mevcut!

Her ırkın her jobdan en iyi oyuncuları 14 günlük oto kutulu gold premium + 2500 Knight Cash + sunucunun üçüncü haftası açılacak efsane özelliklere sahip kanatlardan kendi tercihlerine göre bir kanat kazanacaklar! Kanatların fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz. NOT: Resmi sunucuda yalnızca BETANIN EFSANELERİ bu ÖZEL kanatlara sahip olabilecek, diğer oyuncular resmi sunucuda yalnızca Mystical Jewel eşyalarına sahip olabilecekler! :)
BETADA EFSANE OL, RESMI AÇILIŞTA HERKESE AÇIK OLMAYAN EŞYAYI KAP!
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
Bildiğiniz gibi lightning alan yeteneklerinin (AOE skills) kol düşürme oranları oldukça yüksek; bu Priestlerin toplu iyileştirme (heal) yetenekleri ile diğer mage’lerin AOE yeteneklerini olması gerektiğinden daha fazla bozmakta

Bu sorun artık aşağıda listelenen davranışlar ile ortadan kaldırıldı.

1. Mage sınıflarının 33,45,60,70 gibi AOE yetenekleri artık Priestlerin toplu parti iyileştirme (party heal) yetenekleri ile tekli 45+(heal) iyileştirmelerini bozamayacak.

2. Mage sınıflarının AOE yetenekleri artık rakip mage karakter ve takımlarının AOE yetenek kullanmalarını engelleyemeyecek. (Bu sayede koxpçu mage’ler hızlı lightning yeteneklerini kullanarak diğer mage’lerin AOE yeteneklerini bozamayacak.)

3. Okçu sınıfına ait olan Dark Pursuer ve Shadow Hunter yetenekleri Priest’lerin 45+(heal) iyileştirme yeteneklerini ve mage’lerin AOE yeteneklerini de bozamayacak.Okçular Arrow Shower (5’li ok) ve Multiple Shot (3’lü ok) kullanarak hala hayvan gibi kol düşürebilirler. –Yakın dövüş faktörü sebebi ile kasıtlı olarak oyunda bırakılmıştır. Okçu partilerin hedef menzilinde olan ve koşan herhangi bir şeyin kolunu düşürmesinden dolayı sadece Uzak mesafe yetenekleri devre dışı bırakıldı.

Özetle lightning AOE ve Okçu partilerden kaynaklanan sinir bozucu heal kol düşürmesi kabusu artık geçmişte kaldı.

PENDING EVENTS

Share, Like, Tag:
Forum Comment Event: https://forum.ko-myko.com/index.php?/topic/275-sparta-new-event-yorum-yap-etkinliği-ile-karşınızdayız-in-progress/

Bring your Clan Event: https://forum.ko-myko.com/index.php?/topic/274-sparta-new-bring-your-clan-eventklanini-getir-ve-tanit-etkinliği-in-progress/

PK BETA REWARDS INFO: https://forum.ko-myko.com/index.php?/topic/282-sparta-beta-rewards/
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
KO-MYKO.COM v1098 SPARTA BU CUMA BASLIYOR - BETA ICIN SON 2 GUN

Yeni arayuz ozelligimizi PK esnasinda item degistirmeyi seven hardcore oyuncularimiz icin tasarladik. Options.exe’de yer alan “saydam envanter” secenegine tiklayin ve sinirsiz PKnin tadini cikartin!

transparent-inv.png


Share, Like, Tag:


Forum Comment Event: https://forum.ko-myko.com/index.php?/topic/275-sparta-new-event-yorum-yap-etkinliği-ile-karşınızdayız-in-progress/

Bring your Clan Event: https://forum.ko-myko.com/index.php?/topic/274-sparta-new-bring-your-clan-eventklanini-getir-ve-tanit-etkinliği-in-progress/
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
PK BETA nasıl olacak?

- Oyuna 1 lvl olarak başlayacaksınız fakat envanterinizde bulunan scroll’u kullanarak anında 72 lvl olabileceksiniz. (Bu sayede hemen PK atmaya başlayabilir veya scrollü kullanmayarak exp/farm oranlarını test edebilirsiniz.)

-Drop oranları resmi sunucudaki gibi ayarlanmıştır.

- Ayrıca ISAAC isimli NPC’de kullanabileceğiniz 60 lvl master ve 70 lvl skill kuponları da envanterinizde olacaktır.

- PK için gerekli olan temel eşyaları envanterinizde bulabileceksiniz, envanterde yer kalmadığı için bazı eşyaları PUS’a yükledik, bu eşyaları PUS’tan ücretsiz olarak temin edebileceksiniz.

- Zırh olarak +7 Shell set (Mageler için +7 crystal/paper ve linen set), silah olarak ise high class +7 ve unique +7’ler arasından seçim yapabileceksiniz. (hb +7, sherion +7, dark vane +7 vs)

- Seçtiğimiz başlangıç takıları oyundan zevk almanıza yetecek olan orta seviye unique takılar olacaktır.

- Eğer önceki sunucumuzdaki PK BETA’mızı hatırlıyorsanız, eşya açısından yine benzer bir BETA ile karşınızda olacağız.
-BETA: Silah ve Zırhların max upgrade seviyesi +7 olacak. Unique takılar upgrade edilemez yani +0 olacaklar. (Silah ve zırhlar basmayı dilerseniz +7’ye kadar deneyebileceksiniz.)

-RESMİ: Silah ve Zırhların max upgrade seviyesi +8 olacak. Unique takılar +1’e kadar upgrade edilebilecekler. (Geçme ihtimalleri %100 değil, oranları sitemizden kontrol edebilirsiniz.)

-Bu süreçte test etmenizi istediğimiz bütün eşyalar PUS üzerinde ücretsiz bir biçimde listelenecek, gerekli görmediğimiz eşyaların fiyatlarını ise 9999 KC olarak düzenleyeceğiz.

- BETA sonunda, her iki ırktan(el morad ve karus) ve her sınıftan (warrior,mage,priest,rogue) NP sıralamasında 1. sırada yer alan oyunculara, sunucunun 3. haftasından itibaren kullanabilecekleri özel kanatlar hediye edeceğiz. (Bu kanatlar tamamen kişiye özel olup, sadece BETA’yı kazananlara hediye edileceklerdir.) Diğer oyuncuların üzülmesine gerek yok çünkü Mystical Jewel Pendantlar verdikleri stat bakımdan bu kanatlara oldukça yakın durumdalar. (Kanatların sağladıkları stat avantajını minimuma indirgedik, BETA’yı kazanan oyuncularımızın en azından görünüş açısından bir ayrıcalıklarının olması gerekir diye düşündük.)

-15.1.2021 - Cuma akşamı saat 21.00’de Beta’da görüşmek üzere!
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
KO-MYKO.COM SPARTA v1098

Beta yarin aksam saat 21.00’de basliyor!

qq8vm1ai2i



Klanini getir etkinligine gosterilen ilgi muazzam!
Odulleri yakalama sansini kazanmak icin Klaninizi tanitmayi unutmayin! https://forum.ko-myko.com/index.php...klanini-getir-ve-tanit-etkinliği-in-progress/

Hepsi bu kadarla sinirli degil tabi!
Forum sayfamizdaki basliga yorum yaparak farkli oduller kazanabilirsiniz! https://forum.ko-myko.com/index.php...-yap-etkinliği-ile-karşınızdayız-in-progress/

Facebook Begen, Etiketle & Paylas Etkinligine katilmak icin:


BETA sureci ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve Beta’ya OZEL odullerimizi ogrenmek icin: https://forum.ko-myko.com/index.php?/topic/282-sparta-beta-rewards/&tab=comments#comment-917

DOWNLOAD: https://ko-myko.com/downloads
REGISTER: https://ko-myko.com/register
FORUM: https://forum.ko-myko.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/komykophoenix
DISCORD: https://discord.gg/wCAtVG8
DROP LIST: https://ko-myko.com/droplist
EXCHAGES: https://ko-myko.com/exchanges
QUESTS: https://ko-myko.com/questlist
UPGRADES: https://ko-myko.com/upgrade_rates
GUIDES: https://forum.ko-myko.com/index.php?/forum/7-info-guides-tutorials-bilgi-rehberler-öğreticiler/
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
Bu aksam beta basladiktan sonra GM_Eph tarafindan gerceklestirilecek olan ve kendisini izleyenlere ESN kodu hediye edecegi canli yayina katilmayi unutmayin!
Yayini https://dlive.tv/KOMYKOCOM adresinden takip edebilirsiniz.

Beta icin geri sayim:
qq8vm1ai2i


DOWNLOAD: https://ko-myko.com/downloads
REGISTER: https://ko-myko.com/register
FORUM: https://forum.ko-myko.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/komykophoenix
DISCORD: https://discord.gg/wCAtVG8
DROP LIST: https://ko-myko.com/droplist
EXCHAGES: https://ko-myko.com/exchanges
QUESTS: https://ko-myko.com/questlist
UPGRADES: https://ko-myko.com/upgrade_rates
GUIDES: https://forum.ko-myko.com/index.php?/forum/7-info-guides-tutorials-bilgi-rehberler-öğreticiler/
 

komykonetwork

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
428
Tepkime puanı
0
Online Süresi
8h 20m
Puanları
16
Yaş
27
Ofline
Degerli Sovalyeler!

BETA’nin acildigi andan, 16.01.2021 Cumartesi saat ogle 12’ye kadar yapacaginiz KC alimlariniza ek olarak %10 KC Bonusu kazanacaksiniz. (Bonuslar etkinlik sonunda verilecektir) Cumartesi saat ogle 12’den sonra yapilan bagislar icin gecerli degildir.

%10 KC Bonusu kazanma firsatini kacirmayin. PayPal/PayGol üzerinden KC yüklemesi yapabilirsiniz. Eger bu etkinliğe ESN Kodu kullanarak katılmak isterseniz, bu kodu 16.1.2021 Cumartesi günü saat öğle 12’den önce kullanmayı sakın unutmayın!

KO-MyKO Ekibi
 
Üst