www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ŞİKAYET DARKKO - OldSchoolKO - EUKO ADALETSİZLİĞİ !!! Okumadan PVP Oynamayın !!!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dolandırıcı Bildirimi kategorisinde KoTeaM tarafından oluşturulan DARKKO - OldSchoolKO - EUKO ADALETSİZLİĞİ !!! Okumadan PVP Oynamayın !!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,691 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dolandırıcı Bildirimi
Konu Başlığı DARKKO - OldSchoolKO - EUKO ADALETSİZLİĞİ !!! Okumadan PVP Oynamayın !!!
Konbuyu başlatan KoTeaM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ALTINOGLU

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
Bugün öğrendim ki, zamanında beraber çalıştığım kişilerin kahpeliklerini, adaletsizliklerini, para için kendinlerini sattıklarını kanıtlarıyla ispatlayıp, ortaya çıkarıp, oyunculara bildirme hamlesinde bulunduğum için, (OldSchoolKO - DARKKO - EUKO) 1.5 aylık yokluğumda bu kişilerin TS sunucularında analarını, bacılarını katarak birbirine sövmesine rağmen, yine para için bir araya gelip, benim adil görüşümü, kararlarımı, haksızlığa karşı atmış olduğum adaletli adımlarımı çekemeyip, kendilerinin isimlerini (temize) çıkarmak için, tüm yaptıkları KAHPELİKLERİ ve HAİNLİKLERİ üzerime yıkmaya çalışmışlar.

Sıfır'dan açılan, her tarafı buglu, sorunlu olan, çöp database xACS sistemi, yine sıfır event-etkinlik ile başlatılan OldSchoolKO - DARKKO - EUKO çöp database halinin event-etkinlik, sistemsel özelliklerinin(kısa işlemli butonlar) projelerinin çoğu bana aittir. Kendini övmek gibi olmasın, %60 %70 lik gibi bir kısmı benim fikirlerimden, düşüncelerimden ortaya çıkmış uygulamalardır. Benim düşüncelerimden faydalanarak rakipleri ile ayrı bir rekabet içerisine girmişlerdir. Ama kendilerine sorarsanız, sanki hepsi kendi kendine ortaya çıkmış planlanmış akılsızların işidir, projesidir
1f603.png

:D

Para için tüm KO aleminde kaç tane karaktersiz insan varsa, KAHPE varlık varsa hepiniz toplansanız yaptığınız KAHPELİKLERİN, HAİNLİKLERİN üzerini örtemeyeceksiniz!
Bir çok oyuncunun olay'a hakim olmasına rağmen, zamanı geldiğinde kanıtlarıyla, açıklamalı olarak tüm haksızlıkları ortaya dökeceğimi, sizlerle paylaşacağımı söylemiştim. İşte zamanı geldi dostlar. Konuyu tüm gerçekleriyle duyuracağım.



Ben Bilal Yıldız, Knight Online camiasında GM-Admin Paul olarak, diğer ismim ise GM Boris olarak geçmektedir.

Uzun yıllardır bu oyunu oynayıp, kendimi geliştirmekteyim ve çevremden bilgi alıp, bilmeyenleri herhangi bir çıkarım olmadan bilgilendirmekteyim. (Paylaşmak güzeldir)
Gerek Player olarak oynadığım zamanlarda, gerek Tanıtımcı ve Yönetici olup, çalıştığım zamanlarda her zaman en doğrusunu uygulamaktan hiç şaşmadım.
İnsanların hakkını, emeğini çalmaktan hiç hoşlanmam ve çalan hırsızların her zaman karşısında olurum.
Yanlış yolu seçmekten ise tek başıma doğru yolda yürümeyi tercih ederim, bu hayatım boyunca böyle devam etmiştir ve devam edecektir.
Ekip olarak bulunduğum alanlarda ise yanlış gördüğüm adımları uygulamak yerine, fikirlerimi sunarak danışıp, tartıştım ve bazı yerlerde bu adımların değişmesine vesile oldum.

Hiç bir zaman kendimi överek, iyi göstermek, bir yerlere getirmek gibi bir amacım olmadı, olmayacaktır. Dürüstlüğümden taviz vermem, her zaman açık açık konuşurum, tepkimi dile getiririm.
Kendimi anlatarak konuyu uzatıp vaktinizden çalmak istemiyorum. Bir çok tanıyan kişiliğimi bilmektedir.

Bilmenizi isterim ki yazdıklarım birebir doğrudur, kesinlikle kimseye tehdit değildir ve gücümün yettiği kadar yapılan yanlışların her zaman karşısında dimdik durdum, durmuşumdur, durmayada devam edeceğim.


Son zamanlarda PVP camiasında bir çok gelişme yaşanmaktadır. Sunucu sahipleri arasında, Sistem sahipleri arasında, Tanıtımcı, Yönetici, Oyuncu aklınıza gelenlerin hepsi dahildir.

Bende her zaman bu camianın içerisinde olduğum için, ister istemez bir çoğuna şahit oluyorum veya duyum alıyorum.

Şimdi asıl saadete gelelim, xACS - DarkKO - OldSchoolKO arasında yaşananlara ve tamamen benim müdahalede bulunmam ile bu olayların gün yüzüne çıkmasına,



Yukarıda da belirttiğim gibi xACS nin ortaklığı bulunduğu, OldSchoolKO ve DarkKO sunucularında çalışıp adminlik yaptım. OSKO da (Paul) - DarkKO da (Boris) isimleri ile oyunculara hizmet ettim.

Sistem sahipleri yani (xACS ekibi) sistemi deşifre olmasın bahanesi ile çalıştığı Server sahiplerine paylaşmamaktadır. Sizin de şuan okuyup tahmin ettiğiniz gibi çok saçma ve çok tehlikeli bir durum :)
Yani sistem tarafı, affedersiniz serverin içine etse, server sahibi müdahale edemiyor :) sebebi ise iki tarafında para kazanma hevesi ile bu yollara girip anlaşma yapmalarıdır. Oyuncuların hakkını koruyup, savunmak nerdeeeeeee..

Tahmin ettiğiniz gibi böyle bir (anlaşma) ile oyuncuların hakkının korunması garanti değildir ve bunu çalıştığım bu sunucularda farkettim ispatladım.
Olayların ilk başladığı zamanlarda Server sahibi (ByNeon)-(DARK) beni destekledi ve (xACS) ekibine tepki verdi, birazda Sistem sahibi kişilerin yaptığı yanlışları ispatlayarak güçlüyüm manasında karşı tarafa (xACS) ye gözdağı vermiş oldu. Bak benim elimde kanıtlar var misali..


Kanıtların bazılarını oyuncular tarafından ispatladım, bazıları ise kendi çabamla ortaya çıkardım Server sahibi (ByNeon) ise maalesef ayakta uyutuluyordu :)


Olaylar yaklaşık 1.5 sene önce ilk OSKO serveri SPARTA sunucusunda patlak vermişti, ardından DarkKO TİTAN açıldı ve tekrar OSKO ABADDON sunucusu açıldı.
Daha sonra EUKO ve tekrar OSKO sunucuları açıldı.

SPARTA sunucusunda Sistem sahipleri ve Server sahibi bu olayların bir daha yaşanmaması için konuşup, anlaştılar. oyuncuların kulağına gitmesin diye konu kapatıldı.
GM ekibine (Paul - APOLLYON - SPARTA) bu konuların dışarıya sızmaması için, Server sahibi (ByNeon- D4RK) tarafından sık sık uyarılar yapılıyordu. ama nerdeeeeeeeee...

DarkKO açıldı yapılan anlaşmaya rağmen yine el altından item satışının olduğunu tespit ettim ve kanıtladım. Server sahibi ile paylaştım bu kez daha büyük bir satış yapılmıştı (Onbinlerce TL)
DiyarLice YolundaAS clanı ile birlikte oynayıp tamamına item dizdi ve bir kısmını TL üzerinden sattı. (Kanıtlanmıştır)
Yine aynı DiyarLice tokatlayıp dövdüğü küçük kardeşi (22 yaşındaki) DEVILCRAFT 'ın tarafından oluşturulan Kod ile (Admin Komutu) kullanılarak krallık seçimlerinde (torpille) Kral seçilmiştir.
Aynı sistem diğer açılan sunucularda da uygulanmıştır yani SPARTA - TİTAN - ABADDON her 3 sunucuda abisi DiyarLice karakterini Kral seçiyordu.
Not: Bunu (ByNeon)' a ilettim boşver uğraşma diye tepki aldım, oysa ki mesele uğraşmak değil, 1.500 oyuncunun hakkını korumaktı!

DiyarLice karaktersizi tatsızlıkların yaşanması nedeniyle bir daha sunuculara girmemesi için karar alınmasına rağmen, Nick değiştirerek oynamaya devam etmiştir.

ve asıl büyük kavga burada başladı xACS ekibi bana düşman kesildi. Kanlarını akıtsaydım belki o kadar tepki vermeyeceklerdi!
Meğer bağlantılı olan başka olaylarda varmış...

Açılan ABADDON sunucusunda kullandıkları nick' lerin bazıları;

MamTheLasT
MetoTheLast
AssasinTheLast

MonsterTheLast


Olaylarda ismi geçen hak yiyen karaktersizlerin listesi;

Abdullah Elçi - Ezel (DEVILCRAFT - xACS ortağı)
Mehmet Oğuz Aktay (Aktay - Anarchist) - xACS DB kurucusu sistemin başı)
Mustafa Gezer (Judge) - EUKO sahibi - xACS ortağı)
Serdar Elçi (DiyarLice - DEVILCRAFT 'ın abisi oyuncu)
Talha Albayrak (ByNeon - D4RK) OSKO - DarkKO sahibi)


Sonra 'dan öğrendik ki,

Mustafa Gezer 'de (Judge - xACS ortağı - EUKO Sahibi) büyük bir vurgun yapmış :D
Zamanında olaylar patlak verdiğinde kendisinin ismi geçmemesine rağmen seslide benimle görüşüp, (bak kardeşim böyle yapıp konuşuyorsun, yarın öbür gün sana ekmek yedirmeyiz! sen bir çalışansın konuşmamalısın) tarzında cümleleler kurmuştu. hiç takmadım bile :D (açıklamamın ilerisinde tekrar buraya geleceğiz)
Meğer bu (Judge) ye şuanki EUKO sahibi (diğer xACS çalışanları ortaktır) SPARTA sunucusunda pazar karakter açıp, Sistem üzerinden elit itemler aktararak, satış yapıp, ayrı bir kazanç sağlamış. 1.500 oyuncunun hakkı nerdeeeeeeeeeeeee...


Gelelim sistemin başı Aktay ' a (Anarchist) herşeyi kanıtlarıyla ispatlamamıza rağmen hiç kabullenmedi, bir tarafta tamam haklısınız diyordu, diğer tarafta ise onlar ile işbirliği yapıyordu, yapmaması da saçma olacaktı zaten çünkü hepsi (ORTAK)
olayları yatıştırıp büyümemesi için iki yüzlülük yapmaktaydı aynı zamanda oda cebini düşünüyordu.
Nereden biliyorsun? Nasıl çözdün diye soran olabilir.
Hemen cevaplayalım: boy boy kanıtlar atmama rağmen yok böyle bir şey olamaz. başkaları iftira atıyordur, dolandırıcılar olabilir, tarzında savunmalar yaptı :))
Konuyu aydınlatan benim, kanıtları ortaya çıkarıp ispatlayan benim, başkaları her kimse artık siz de bir düşünün :D

Sw sahibi ByNeon(D4RK) ; Güvenimi kazandığı için, hiç tereddüt etmeden tüm yetkileri verirdi. Beni hep gazlamak için aslansın, kaplansın, süpersin, adamsın, gibi kelimeler kullanırdı.
İşimi layıkıyla, gerekli adımları atarak, uyguluyordum ben ve GM ekibinden yana hiç şüphesi olmazdı çünkü, gerçekten herkes görevini yerine getiriyordu. (APOLLYON - Paul - SPARTA)
Bu açıklamayı yapmama neden olan olayların başlangıcında ByNeon'un arkamda durduğunu, olayların daha da üzerine gitmemi, araştırmamı istediğini gördüm.
Ama benim PC'ye sızma girişimi olduktan sonra, öğrendik ki ByNeon tamamen xACS'ye bağlanmış, para için beni ve diğer GM arkadaşları gözden çıkarmış, yapılan kahpeliklerin üzerini örtmeye çalışıp bizim ise açığa çıkarmamızı engelliyormuş.
Ve bir çok bilgiyi bizden saklayarak karşılık vermemizi istemiyordu çünkü, en büyük hainliği ByNeon kahpesi yapmıştı!
Kendi adını temize çıkarmak için OSKO - DARKKO ismini item satış muhabbetlerinden kurtarmak için böyle bir karar almıştı bizden saklıyordu hain ByNeon!
Bunlar yetmezmiş gibi benim 1.5 ay PC'den uzak kaldığım günleri fırsata çevirip, sabah akşam oyuncularla ilgilendiğim, sorunlarla ilgilendiğim, plan ve proje üzerinde çalıştığım, adaletsizliğin önüne geçtiğim herşeyi unutmuş, böyle bir hainliğin üzerine xACS ile tekrar anlaşma yapıp hedefe beni koymuş!
Paul item satmış, işten çıkarıldığı için video yayınlamış, arkadaşlarına item dağıtmış, GB satmış vs. herşeyin başında ben varmışım falan filan :D Bu da yetmezmiş gibi, DARKKO da bol bol item satan Yayıncı GMRisus'u u tekrar çağırıp yayın açtırıp GMPaul'u hain ilan etmiş.
Yaşananlara bakıldığında, KO piyasasında oyunculara ve çalışanlarına ihanet eden, en kahpe insan ByNeon olarak karşımıza çıkıyor maalesef.
Para için bunları yaptığını duyduğumda bir kez daha yıkıldım.


İlk sunucuda Admin - GM banlama hamleleri olmamıştı (SPARTA sunucusu) ama ardından açılan DARKKO TİTAN ve OSKO ABADDON sunucularında ben (Paul-Boris) ve D4RK - ByNeon yönetim karakterleri defalarca banlandı, bir çok oyuncu şaşkınlıkla izliyordu.
2020 yılında açılan OSKO ODYSSEUS sunucusu tamamen xACS yöneticileri ve ByNeon kontrolünde geçti.

Son OldSchoolKO (OSKO) sunucusu ABADDON 'da (Client) içeriğine uzaktan bağlanmak için virüs ekleyip benim bilgisayarıma sızdılar!
Aynı şey tüm oyuncular için geçerliydi çünkü, Patch atıldığında bazı oyuncular Client 'te virüs algılandı şikayetinde bulunmuştu.
Durumu farketmiştim Server sahibi (ByNeon)' a iletip böyle biş şey olup olamayacağını sordum, kesinlikle öyle bir şey olamaz, yapamazlar dedi :)
Aradan 1 hafta geçti baktım ki benim bilgisarımın ekranında birileri (Mouse) oynatıyor :))) böylece ByNeon' un yapamazlar dediğini çoktan yapmışlardı :)
Hemen İnternet bağlantısını kestikten sonra, Client'i silip bilgisayarı kapattım ve format atma işlemlerine başladım.
Öyle bir şey yapamazlar diyen, Server sahibi ByNeon'da hemen Client'i sildi :D


O günlerde olaylar, artık çekilmez bir noktaya varmıştı ve TS'de (TeamSpeak) sesli görüşmeler başladı, her iki tarafta toplantılar yapmaya başladı ki xACS nin bu yaptıkları ifşa edilecekti. Ama bu yapılmadı!
KlasGame sahibi veya ortağı olayları haber almıştı. İki tarafı sakinleştirmek amacıyla, araya girdi yaşananları tatlıya bağladı, anlaşma sağlandı! ve böylece ifşa etme kararından vazgeçildi. (Para, kilitlenen kapıları yolları tekrar açtı :D)
ByNeon oyuncu kaybetmemek için TS konuşmalarında çok trafik yapmaya başlamıştı, konuşma içeriklerini bana ve GM ekibine anlatmazdı.. çok ta meraklı değildim zaten benim işim, görevim neyse onu uygulardım.(kurallar,oyuncuların huzuru,memnuniyeti)



Çalışmaya başlamadan önce uzun yıllar için anlaşıp, güven verdiğim ByNeon yönetimde bana tam yetki (Adminlik) verirdi. Yani o olmazsa bile serveri (Genel) olarak ben idare ediyordum.
Server Tanıtımında, Testlerde, Açıklarda, Buglarda, Yönetimde, Proje ve Planlarda bir çok uygulamanın altında benim adım geçer ve bunu ilk defa açıklıyorum.
Çünkü oyuncuların arasında olup devamlı igli gösterirdim (Genel) anlamda (Sorun - Öneri - Şikayet) olarak her şeyi tamamıyla çözmüştüm. Bir çok Event - Etkinlik - Harita düzenlemesinden tutun, Takvim saatine kadar planlamalar bana aitti.

NOT: xACS Database'si tamamen çöptü her türlü sorunu, bugu, hatayı biz OSKO ekibi düzenleyip hazırladık! Sistemsel özellikler ve Eventler tamamen bizim (GM ekibi) düşünücelerimiz, fikirlerimizdir.
Yani sıfırdan çöp Databasyi hazırlayıp piyasaya isim kalite duyurduk. Ama kimilerine göre kendi çabaları, tecrübeleri :D

Benim arkamda olup, destek verdiğini söyleyen Server sahibi (ByNeon-D4RK) 'senden başka kimseyi tanımam! kimin ne dediği önemli değil! tek seni tanırım, sana güveniyorum! çok iyisin' gibi cümleler kurardı.
Çünkü kendisine çok (fedakarlık) yaptım zaten oda farkındaydı ama... olayları oyunculara anlatmamı engelledi ve oyalayıp geçiştirdi.
Meğer kendiside, 'zamanında' beni tehdit edip 'bak kardeşim seni işinden ederiz, ekmek yedirmeyiz! sen çalışansın, konuşmayacaksın!' diyen (Judge-Mustafa Gezer) ortaklarıyla birlikte sunduğu anlaşmayı kabul etmiş :)))
Neden? Çünkü, işin ucunda paracıklar var! Para varken kuralları, oyuncuların huzurunu, hakkını, hukukunu, kim düşünecek ki canım :D ama Paul' a bunların işlemediğini henüz bilmiyorlardı!


xACS nin sunduğu anlaşma içerisinde GM ekibi bırakıp gidecek şartı vardı ve biz GM ekibi o gün hemen çekildik. ByNeon efendileri bunu kabul etmişti biz GM ekibine söylemiyordu, sakladı bizden ama..
Kulağıma çoktan duyumlar gelmişti istihbarat sağlamdı :)) O meşhur soruyu ByNeon' a sordum..
OldSchoolKO serverini sattın mı? kesinlikle HAYIR! onu nerden duydun yok öyle bir şey dedi :)) Meğer analı, bacılı birbirine söven 2 ortak para için tekrar anlaşmışlar, güvendikleri GM ekibini kenara ayıklamışlardı.


Her neyse açıklama çok uzadı, sonuç olarak şunu belirtmek istiyorum.

TS konuşmalarında xACS tarafından çok ağır küfürlere maruz kalan OSKO sahibi, xACS ekibine hem boyun eğdi, hem sağ kolumsun dediği bir insanı PARA için bir kararla yerlere vurdu..
Yine TS konuşmalarında oyuncu kaybetmemek için 'ben artık xACS sistemi ile çalışmayacağım' diyen ByNeon şuan OSKO serverini tamamıyla xACS' ye bağladı.

Bana ne oldu diye sorarsanız, açık konuşmak gerekirse ortada kaldım diyebilirim çünkü, xACS ile çalışmıyoruz, bırakacağız diyerek beni hep oyaladı, bir kaç ay onu bekliyorum farklı bir sistem ile server açılacak yapılanları unutup, oyunculara telafini yapacağız derken.. ihanet ettiği ortaya çıktı.....
Bende bir yoldan kimseye yakalanmadan item satışı gereçkleştirebilirdim, hatta yolunu bile biliyordum, ama gerek duymadım! Dediğim gibi haksız kazanca tamamen karşıyım ve söz konusu 1.500 oyuncunun emeği geçiyordu.

1 yıl boyunca yanında çalışıp, tüm imkanlarımla fedakarlık yaptığım ByNeon Para için kendisini çoktan xACS ekibine satmıştı..
Kendisi ile yaptığım son görüşmede neden bana yalan söyledin diye soru sordum 'bana böyle bir teklif ile geldiler bende kabul ettim' dedi. Yaptığı hainliği bu şekilde savunarak beni daha çok üzdü.
Oyuncuların hakkını koruyalım, haksızlık yapmayalım, adil olalım diye sabah akşam sunucuları takip ettim, olay yaşanmasın dedim, GB satışlarını, İtem satışlarını takip ettim kendi işimden oldum karşılığında beni dışladılar :))
Ve daha bir çok özel konuşmalarımız oldu, tabi hepsini buraya döküpte onlar gibi karakterimi bozmayacağım.
Yanımda dediğim ByNeon(D4RK) paracıklar için beni gerçekten hiçe saymış, xACS ile ayrı bir oyun içine girmiş, yeni sistem planları hevesiyle benim üzerimde ayrı bir oyun kurup, yaptıkları tüm kahpelikleri yayın ve duyurular yoluyla benim üzerime yıkmaya çalışmışlar.

Bu kadar gelişme ve olayın yaşanmasına rağmen, benim tek bir hatam bile yoktur! aksini iddaa eden varsa buyurabilir, eleştiriye açığım. Tüm xACS ekibi ve tüm OSKO ekibi attığım her adımı bilmektedir. Benim tek zaafım varsa oda, kendim orta seviye itemli bir karakter ile oyuncuların arasına girip pk atmam olmuştur ki,
oyuncular dahil Server sahibi ByNeon, xACS ekibi ve GM ekibi bilirdi çünkü, aynı zamanda oyuncuların arasında olup PK atmaktan ziyade hatalara, oyuncuların isteklerine ve şikayetlerine birebir canlı olurdum Yönetime paylaşırdım 'bu konuda oyunculardan destek aldım.'
ABADDON sunucusunda ise ImRamseY karakteri ile ara ara oyuncuların arasına girip PK atmışımdır. Yönetimdeki kahpelikleri ortaya çıkınca beni çekemeyen DEVILCRAFT (ezel) sistemden beni takibe almıştır, ve bu konuyu (arkadaşlarına item dağıtıyor) şeklinde çok farklı bir şekilde koz olarak kullanmıştır.
Bazı oyuncular 'Paul gel party'e adam eksik' şeklinde bir kaç kez PM bile atmıştır :)) çok ta abartıp övgüye çevirmeye çalışmayacağım, bilen biliyor.

Şimdi ise sırayla anlaşmalı olarak, xACS adı altında, DARKKO - OSKO - EUKO sunucularını açacaklar. Belki de isimleri çıktıktan sonra farklı isimler ile piyasaya çıkacaklar, zaten şuan mevcut PVP serverlerin çoğunda kendi AntiCheat korumaları bulunmaktadır.
Aldığım bazı duyumlara göre, ismini vermeyeceğim bir kaç sunucuda daha aynı şekilde el altı item satışı gerçekleştirmişlerdir.
EUKO serveri xACS nin kendi sunucusudur! ve İnternationalKO serverinde büyük oranda ortaklık payları vardır! Başka sunucularda el altından item satan xACS kendi sunucusunda neler yapar tahmin etmek hiç zor değil :))

TS konuşmalarında ByNeon bir kaç defa kendisini temiz'e çıkarmak için xACS ile çalışmayacağını söylemektedir, ama çalışacak çünkü kendisi PARA'yı sever :))
En yakın çalışanını PARA için satan bir Server sahibi oyuncuya neler yapmaz siz düşünün! Aynı zamanda kendiside xACS item satıyor, bende satacağım şeklinde konuşma yapıp, açılan sunucularda el altı item satmıştır.
TS odalarında oyuncular ile görüşme yapıp olayları yatıştırma hamlesi tamamen kendisini gizli tutup ve OSKO ismini temize çıkarma girişimidir. Bilginize!


NOT: xACS nin kullandığı bir çok AntiCheat ismi bulunmaktadır. AxACS, BxACS, CxACS, MaxACS, OxACS, BxACS, TaxACS vs. dikkatli olun.

Bu olayları yönetime bildirip xACS tarafından banlanan bazı oyuncular: ise şu şekildedir.


YuxexeS
EmiliaClarke
CommandanteBXI
RedBull
ArmenXManu
AeroDynamic

aQuatP

NOT
: ismini hatırlamadığım bir çok nick eklenmemiştir.(CommandanteBXI ve nickini hatırlamadığım bir kaç arkadaşı pazar karakter görünümlü GM'lerden sipariş üzeri item aldıkları için banlanmışlardır,
banlanma sebebleri ise bu olayların peşine düşüp aydınlattığımdan dolayıdır. Suçsuz insanlar banlandı. Yoksa herkes olduğu gibi devam edebilirdi.
Ayrıca siparişçi GM ekibinde yayıncı GMRisus'unda ismi geçmektedir. 100 TL verseniz yayın açar yanındaki dostuna ana avrat küfür eder, öyle bir karakteri vardır. 40 -50 TL'ye ROL - ROC - PP gibi itemler sattığını duydum.)


Oyun içine TL ile direkt item satışı yapan yetkililerin listesi;

Abdullah Elçi - Ezel DEVILCRAFT (xACS)
Serdar Elçi - DiyarLice (DEVILCRAFT'ı tokatlayan abisi)
Talha Albayrak - ByNeon (OSKO - DARKKO Sahibi)
Mustafa Gezer - Judge (xACS ortağı - EUKO Sahibi)
Emre Serin - GMRisus (Yayıncı)



Bundan sonra bu sunucularda oynayın veya oynamayın demiyorum, böyle hak yiyen insanların sunucularına girip oynayacaksanız, yatırım yapacaksanız, emek vereceksiniz bunları göz önünde bulundurun öyle düşünün ve kararınızı öyle verin tamamen size bağlı
 
Son düzenleme:

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
--------------------------------------------------------------------------

❌OSKO Forum İftirası: http://prnt.sc/qpyc0z

OSKO Video Cevap 1:

OSKO Video Cevap 2:

OSKO Video Cevap 3:



OSKO Forum Cevabı 1: http://prnt.sc/qrgcba

OSKO Forum Cevabı 2: http://prnt.sc/qpwm0y

OSKO Forum Cevabı 3: http://prnt.sc/qpwkq3

OSKO Forum Cevabı 4: http://prnt.sc/qpwlqu

OSKO Forum Cevabı 5: http://prnt.sc/qpwlw9

OSKO Forum Cevabı 6: http://prnt.sc/qrgbnq

--------------------------------------------------------------------------

❌DEVILCRAFT Savunma 1: http://prnt.sc/qpympv

❌DEVILCRAFT Savunma 2: http://prnt.sc/qpynmx


Satışa çıkarılan DiyarLice karakteri!
DEVILCRAFT İçin Cevap: http://prnt.sc/qpynx3
Senin olmayan serveri nasıl veriyorsun KAHPE!!

DiyarLice' karakterinin itemleri çatır çutur yakıp, ertesi gün yine aynı itemler ile gezmesi bazı oyuncuların dikkatini çekmişti!
İtem Yakma Anı: http://prnt.sc/qpyxhx

DEVILCRAFT kahpesinin rütbesinin söküldüğü günler.
Yetki Alınma Günü: http://prnt.sc/qpyyhm

O dönemler BOSS atan DEVILCRAFT kahpesini takibe aldığımda, sistemden benim kullandığım komutları kontrol ediyor, onu takip ettiğimi öğreniyor ve o sırada bana attığı PM'si şöyledir:
Paul takibine giren DEVILCRAFT'ın attığı PM: http://prnt.sc/qrgbnq

DarkKO'da Server sahibi ByNeon'un banlandığı gün.
D4RK Banlanma Anı: http://prnt.sc/qpyz44

--------------------------------------------------------------------------​
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
Son OldSchoolKO ODYSSEUS sunucusunda yapılan tüm kapelikleri ve hainlikleri Paul üzerine yıkmak için (para karşılığı) yayın açan GMRisus' un droptest komutu ile mob'lardan uniq item toplayarak 40 - 50 TL fiyatlarında ROL ROC PP WP EP gibi elit itemleri satığını ortaya çıkardığım gün!
xACS çalışanı Judge (Mustafa Gezer)' e bildirip rapor istediğim ve bankasına satmak için Uniq item depoladığı karakterlerden sadece birininin ortaya çıktığı an, skype üzerinden Yayıncı GMRisus (Emre Serin)'e o meşhur soru soruluyor!

Cevap: hayır oluyor, ama sonrasında ise seslide konuşarak 'bildiğiniz şeyleri bana neden soruyorsunuz kardeşim' diye item satışını kabul ediyor!

Not: alinazik karakteri için soru sorulduğunda o sırada (Yayında) olan GMRisus ben hastayım! devam edemeyeceğim! bahanesi ile yayını kapatıyor! O gün Yayını izleyip, takip eden oyuncular, iyi hatırlayacaktır.

❌100 TL' lik Yayıncı Emre Serin adam olsaydın item satmazdın! Senin bu kahpeliğin yüzünden o günlerde sık sık dropları test etmek için kullandığımız droptest komutu, biz adminler için bile kullanıma kaldırıldı!

TL ile satılmak üzere bankasına Uniq item depolanan karakterlerden sadece biri.

Yayıncının ''alinazik'' nickli karakteri Uniq Deposu: http://prnt.sc/qq7ugf
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
--------------------------------------------------------------------------

❌Herşeyin başında olup bilmiyormuş gibi davranan kahpe Mehmet Oğuz Aktay (Aktay - Anarchist) yaşını bilmediğim için saygıdan dolayı abi derdim, meğer 27 yaşında korkak kahpenin biriymiş client'in içine virüslü dosya ekleyip PC ye sızma girişiminde bulunan xACS teşkilatının başı!
Her zaman karşı tarafı oyalamak, kandırmak için haklı olduğunu söyler ama, insanı sırtından hançerler kahpe!
Bana haklı olduğumu söyleyip, 22 yaşında olan DEVILCRAFT'ın PC'ye sızma girişiminde baş rol oynamıştır!

TL İle İtem Satan Teşkilat:
ByNeon - GMRisus - Judge - DEVILCRAFT - DiyarLice

❌Bunlara teşkilat diyorum ama, hiç biririnin bir diğerinin item sattığından haberi yoktu, tabi ben ortaya çıkarana kadar haberleri yoktu
1f603.png

:D
Ortaya çıkarıldığı günler (Toplu banlama) olayları başladı ve bende en yetkili isim (Aktay-Anarchist) ile görüşerek (durumdan habersiz) açtığım karakterler neden tekrar banlanıyor! ne oluyor! diye tepki vermiştim.

Meğer bunlar yaptıkları boku benden saklıyorlar, temizlemek için, arka planda (acil müdahale masası) kurmuşlar ve sağlam bir temizlik olması için karakterleri tamamen silyorlar, şifrelerini değiştiriyorlardı. Ben tam yetkili admin olmama rağmen, artık ben bile karakterleri açamıyordum!

Toplu banlar sırasında Aktay'a verdiğim tepki:
Aktay Konuşma 0: http://prnt.sc/qq8ayj

Şikeli seçimlerde, (Torpille) kral seçilen DEVILCRAFT'ın abisi DiyarLice karakteri kuralları ihlal ettiği için bizzat benim tarafımdan mutelenmiştir.

DEVILCRAFT ve DiyarLice item satışı bizzat benim tarafından ortaya çıkarılmıştır.

İtem Satış ve Mute Konuşmaları:

Aktay Konuşma 1: http://prnt.sc/qqagtt
Aktay Konuşma 2: http://prnt.sc/qqagzz
Aktay Konuşma 3: http://prnt.sc/qqahlp
Aktay Konuşma 4: http://prnt.sc/qqahrt
Aktay Konuşma 5: http://prnt.sc/qqahz1
Aktay Konuşma 6: http://prnt.sc/qqai2p
Aktay Konuşma 7: http://prnt.sc/qqai6i
Aktay Konuşma 8: http://prnt.sc/qqai98
Aktay Konuşma 9: http://prnt.sc/qqaicb
Aktay Konuşma 10: http://prnt.sc/qqaifg
Aktay Konuşma 11: http://prnt.sc/qqaijg

--------------------------------------------------------------------------
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
❌Senin arkandayım, sen benim sağ kolumsun, hiç bir zaman seni kimselere satmadım, güvendiğim tek kişi sensin, adamsın, aslansın, kaplansın diyen OldSchoolKO - DARKKO sahibi ByNeon(D4RK) Talha Albayrak, xACS ile birlikte yaptıkları KAHPELİKLERİ KO oyuncularına duyurmamam için elinden geldiği kadar beni kandırıp, oyalamaya çalıştı ve xACS ile paranın dibine vurmak için çoktan beni satıp xACS ile anlaşma yapmıştı. Ben bunları paylaşırım, KAHPELİKLERİ ortaya dökerim dediğimde Yayıncı GMRisus aracığıyla skype üzerinden grup konuşması yapmıştık, hep engellemeye çalışmıştı, sonradan öğrendik ki kendisini korumak için, gizli tutmak için beni gerçekten kandırmış, oyalamış. HAİNSİN ByNeon HAİNSİN !!!

TS odalarında ben kuralcı adamım, item satmam, hak yemem diyen OSKO - DARKKO sahibi Talha Albayrak yanında çalıştığımda bana kullandığı kelime şu şekildedir.
Bu cümleyi kurduğunda şoka girdim. Bayağı üzüldüm, ne diyorsun sen küfür etme adamlara bende oyuncuların arasından geldim! şeklinde anında tepki verdim.

Talha Albayrak: User piçtir piçtir sikeceksin olum bunları, hepsi paralı analarını sikecen olum paralarını yiyeceksin bunların bu işler böyle yürür!

Oyunculara ettiğin bu hakareti hiç bir zaman unutmayacam HAİN, KAHPE !

Yayıncı GMRisus - OSKO - DARKKO Sahibi ByNeon ile Paul Grup konuşması, sadece gerekli kısımlar alınmıştır. Özel konuşmalar ve konu ile alakası olmayan konuşmalar eklenmemiştir. Özel bilgilerini ortaya döküp, kendimi onlar gibi KAHPE durumuna düşürmeyeceğim!

TRSensei - Quest (OSKO DARKKO Sahibi ByNeon - Talha Albayrak)
witicieen - (Yayıncı GMRisus - Emre Serin)


ByNeon (Talha) Satış 1: http://prnt.sc/qqfd68
ByNeon (Talha) Satış 2: http://prnt.sc/qqfepr
ByNeon (Talha) Satış 3: http://prnt.sc/qqfesx
ByNeon (Talha) Satış 4: http://prnt.sc/qqfew2
ByNeon (Talha) Satış 5: http://prnt.sc/qqfeyp
ByNeon (Talha) Satış 6: http://prnt.sc/qqff26
ByNeon (Talha) Satış 7: http://prnt.sc/qqff5a
ByNeon (Talha) Satış 8: http://prnt.sc/qqff94

--------------------------------------------------------------------------

❌Arkamdan iş çeviren ama, yüzüme söyleyemeyen HAİNLİĞİN ve KAHPELİĞİN baş rolünü oynayan, OSKO - DARKKO sahibi Talha Albayrak (ByNeon) beni(Paul) 40 bin TL için, TS odalarında analı, bacılı birbirine girdikleri xACS ye sattığını kabul ediyor! HAİNSİN, KAHPESİN Talha Albayrak!

Para için, en güvendiği adamı satan ByNeon itirafı:

ByNeon (Talha) İtiraf 1: http://prnt.sc/qqormf
ByNeon (Talha) İtiraf 2: http://prnt.sc/qqorq6
ByNeon (Talha) İtiraf 3: http://prnt.sc/qqort4
ByNeon (Talha) İtiraf 4: http://prnt.sc/qqorwj

--------------------------------------------------------------------------
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
❌İstedikleri oyuncunun PC'sini çökertmek ve uzaktan izlemek için Client Exe' ye virüslü dosya yükleyip PC'nin çok ısınmasına ve önemli parçaların bozulmasına sebeb oluyorlar!

Benim PC'ye sızdıkları ilk gün McAfee AntiVirüs programının sık sık virüs uyarısını verdiğini bildirdim ve almış olduğum cevap çok şaşırtıcı olmadı çünkü, henüz KAHPELİKLERİNİ çözmüş değildim!

Client Exe Virüs Konuşması: http://prnt.sc/qqe7zx

--------------------------------------------------------------------------

(Yorumdaki) Not Belgesi Dosyası Halinde Açıklama Tek Parça Olarak: https://dosya.co/9qz…/OSKO_-_DARKKO_-_EUKO_Açıklama.txt.html

Not 1: Bana yıkmaya çalıştıkları KAHPELİKLERİNİ ve HAİNLİKLERİNİ (çoklu fake) hesapları ile postun altına gelip devam ettireceklerdir. Hiç birine müsaade etmeyeceğim. Beraber çalıştığımız için bu varlıkların tüm KAHPELİKLERİNİ ve HAİNLİKLERİNİ atacakları adımları çözmüş durumdayım!

Not 2: Açıklamanın 1 kelimesinin bile doğru olmadığını ispatlayacak delikanlı varsa karşıma çıksın itiraz etsin susturayım!

Not 3: Henüz upload edilmeyen bazı kanıtlar en kısa zamanda eklenecektir. PC ' ye sızma girişiminden dolayı elimdeki bir çok bilgi, belgeyi acil format nedeniyle kaybetmiş durumdayım, yoksa affedersiniz bunların sıçtığı bok rengini bile kanıtlayacaktım!
Takip'te kalınız.

Daha fazla ayrıntılı bilgi için takip ediniz Facebook: https://www.facebook.com/AdminPaulxBoris
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
Konu günceldir.
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
Konu günceldir.
 

maskar

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
43
Tepkime puanı
3
Online Süresi
8h 2m
Puanları
8
Yaş
32
Ofline
Detaylar cok fazla Super bi analiz olmus Oyucular bole seyelri bilmezler giderler ve oynarlar oncelikle ne kadar anlatsanda oyunvular bilmez
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
Detaylar cok fazla Super bi analiz olmus Oyucular bole seyelri bilmezler giderler ve oynarlar oncelikle ne kadar anlatsanda oyunvular bilmez

Bu yaşananları haber alıpta, hala girip oynayacaklar var maalesef kötü bir durum.
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
Konu günceldir.
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
Konu günceldir.
 

KoTeaM

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
6 Nis 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Ofline
Konu günceldir.
 

ByErotica

BOZKURT
Normal Üye
Katılım
16 Ağu 2019
Mesajlar
312
Tepkime puanı
1,663
Online Süresi
1h 11m
Puanları
93
Ofline

cikho12

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
7 Şub 2020
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Online Süresi
17m
Puanları
1
Yaş
31
Ofline
Eline emeğine sağlık bu şerefsizler kazanmasın daha fazla @KoTeaM Paylaşım olmadığı için geliştirmede olmuyor herkes bunların eline mahkum oluyor ben daha adam gibi server files paylaşanı görmedim 1299 1098 version bunlar olmaz insanlar biraz geliştirmeye çaba gösterirler kendi adıma konuşayım çok araştırdım fakat yok yani
 

ALTINOGLU

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
3 Ağu 2022
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Online Süresi
17m
Puanları
1
Ofline
bu server tamamen oyuncunun cebinden haksız yere ve karşılığını vermemek üzere para almak amacı ile açılmış bir server olduğunu ilk 15 gün içerisinde anlayım bunu dile getirmem ile aynı dakikada mute yemem bir oldu
ve hiç mute mi açtırmak için bir çaba sarf etmeden harcama yapmama rağmen oyunu sildim clientteki virüsün etkisi büyüktü bir gram güven vermediler tamamen ahlak dışı bence sahtekarlıklar ve düzenbazlık paçalarından akıyor sözde çekiliş yapıyorlar ama nedense hep farklı karakterler aynı şahıslar alıyor ödülleri . yaz yaz bitmez onlara şunu diyeyim o haksız yere yedikleriniz gün gelir oturur midenize kıvranırsınız
 
Üst