Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgi Paylaşan - İçerik Üreten Site

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Bilgi Paylaşan - İçerik Üreten Site başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,361 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Bilgi Paylaşan - İçerik Üreten Site
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Web Site Adresi: Fikirlendim.com
Web Site Konusu: Bilgi Paylaşan - İçerik Üreten Site
Web Sitesinin Hedefleri: Giderek büyüyen, insanlara faydalı bir site olmak

Merhabalar. Bilgilendirici en iyi siteler konusunda arayış içerisinde misiniz? O halde hoş geldiniz... Farklı konularda bilgi edinmek, günümüzde çeşitli web siteleri aracılığıyla mümkündür. Buna imkan sunan en iyi sitelerden bir tanesi ise olarak bilinmektedir. Bu site aracılığıyla çok sayıda kategoride yüzlerce farklı bilgiye sizler de ulaşabilirsiniz.

CylSYh.png


Bilgilendirici En İyi Siteler

Günümüzde açılmış olan yüzbinlerce farklı site bulunmaktadır. Ancak sitelerin güncelliği, ziyaretçilerine doğru bilgiyi en iyi şekilde aktarabilmesi gibi unsurlar okurlar tarafından oldukça önemlidir. Fikirlendim.com ile iş fikirleri, sağlık, oyun, teknoloji gibi çok sayıda kategoride güncel içeriklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Fikirlendim.com, tasarım açısından da son derece şık bir sitedir. Bu siteye ortalama olarak her hafta birkaç içerik eklenmektedir. Üstelik site kullanıcı odaklı bir sitedir. Siteye giriş yaptığınızda sağ üstte yer alan butona tıklayarak, adeta çoğu cep telefonlarında olduğu gibi gece ve gündüz modunu kolaylıkla seçebilirsiniz. Kendi zevkinize en uygun şekilde fikirlendim.com ‘da gezintiye çıkabilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler